Orta saha ‘Topal’lamayacak!

İzlanda maçında sakatlanan genç yetenek dün takımla çalıştı. Bu durum Dick Advocaat’ın elini güçlendirirken, Ozan 11’de başlamasa bile hamle oyuncusu olarak kulübede olacak

Milli aradan önce Mehmet Topal’ın cezalı duruma düşmesiyle başlayan aksilikler silsilesi, Jeremain Lens’in Belçika maçında sakatlanmasıyla tavan yapmıştı. 1 hafta içinde iki önemli kozunu kaybeden teknik direktör Dick Advocaat karaları bağlarken, dün tüm camianın yüzünü güldüren bir gelişme yaşandı. İzlanda maçında sakatlanıp stadı tekerlekli sandalyeyle terk eden Ozan Tufan, yaklaşık bir ay süren yoğun tedavinin ardından takım arkadaşlarıyla birlikte çalışmalara start verdi.

YAKIN TAKiPTELER

Teknik heyet bu sürprizin ardından Mehmet Topal’a alternatif olabilecek Ozan Tufan’ın durumunu an be an izleyecek. Hafta boyunca oyuncunun antrenman dozajını kademeli olarak arttıracak olan Advocaat ve arkadaşları, genç oyuncunun ağrılarından şikayet etmemesi halinde kendisini G.Saray 11’ine dahil edebilecek. ‘İlk devreyi kapattı’ haberlerinin aksine 1 aylık süre zarfında iyileşen başarılı futbolcu, ‘90 dakikayı tamamlayacak durumda değilim’ derse hamle oyuncusu olarak maça kulübede başlayacak.

‘Savaşacağım’

Uzun süren sakatlığının ardından dün takımla birlikle idman yapma şansı bulan Ozan Tufan, durumunun iyi olduğunu ilk ağızdan müjdeledi. Genç yetenek Twitter hesabından “Antrenmanlara başladım. Şimdi güçlenip tekrar formamı giymek için savaşacağım” mesajını paylaştı.

Yorumlar