Onur Tuna yeni dizi 'Cesur Yürek' i kendi ağızdan anlattı!

Show TV ekranlarında 13 Ekim'de başlayan Cesur Yürek dizisinin Ömer'i Onur Tuna, dizi hakkındaki yorumu ile Cesur Yürek'in konusu ve oyuncuları hakkında bilgi verdi.

Tanıtım fragmanının yayınlandığı ilk gününden itibaren merakla beklenen ne zaman başlayacağı takip edilen dizi, 13 Ekim'de ilk bölümü ile ekranda oldu. Onur Tuna'nın başrolünü oynadığı Cesur Yürek konusu olarak derin devlet - mafya ilişkileri ile devlet çatışması konu olacak. Devlet ile sevenleri arasında kalan Ömer'den beklenen seçim, her bölümde bir heyecan yaratacak iken, Onur Tuna'nın dizi ile ilgili açıklamaları herkesi şaşırttı. Yakışıklı oyuncu Tuna, başlayan yeni dizisinde ailesi ve devlet arasında kalacağını açıklarken, bu proje kapsamının da çok gerekli bir yargı olduğunu belirtti.Show TV'nin yepyeni projesi Cesur Yürek üzerine idi. 

ONUR TUNA "CESUR YÜREK ÖMER"İ ANLATTI

Dizi hakkında konuşan Onur Tuna: “Ömer mahalle delikanlısıyken bir evrim geçirecek ve başka bir adam haline gelecek. Bu dönüşümle beraber gündem politikası yapacağız. Adaletin iki yüzünü göreceğiz. Ömer’in mahalle delikanlısından adaletli bir kabadayıya dönüşümünü göreceğiz”  dedi. 

OYUNCULARI 

Onur Tuna (Ömer) ,Saydam Yeniay (Enver), Şekip Taşpınar (Gevaşlı), Ruveyda Öksüz, Hüseyin Avni Danyal, Şebnem Dilligil, Faik Ergin, Hakan Yukfacıgil

DİZİNİN KONUSU

13 Ekim Akşamı başlayan Onur Tuna'nın Ömer karakteri ile başrol olarak karşımıza çıktığı dizinin yönetmeliğini Kudret Sabancı yaparken, senaryosunu Cüneyt Aysan ve Ozan Aksungur kaleme alıyor. Bilindiği üzere bu ki ünlü kalem daha önceden Kurtlar Vadisi, Reaksiyon ve Eşkıya Dünya'ya Hükümdar Olmaz setlerinde de yerini almıştı. Askerden henüz dönen Ömer (Onur Tuna) ailesii sevdikleri vemahallesi için kendisini derin devlet içerisinde bulacaktır. Sevdiği kadın adaletli bir avukat iken, sevgilisinin adaleti kendi eliyle dağıtma isteğine engel olamayacaktır. Filinta dizisi ile büyük bir hayran kitlesine kavuşan Tuna, yepyeni dizisinde de genç kızların gönlünü fethedecek yakışıklılıkta ve delikanlılıktadır.  Aksiyonarın en derinden yaşandığı dizinin oyuncuları kimler sorusunda en çok Ömer karakteri merak edilirken, Onur Tuna hayatı hakkında bilinmeyenleri detaylar haberimizde olacak. 

ONUR TUNA'NIN DİZİ YORUMU

Onur Tuna Habertürk'e verdiği bir demeçte dizi ila alakalı olarak bir çok açıklamalarda bulundu. Cesur Yürek Ömer olarak adının anılacağının kesinlğinden bahseden Tuna şu şekilde konuştu; Ömer başta cesur ama çocuksu biri. Mahallenin delikanlısı. Ama görecek ki işler öyle sandığı gibi değil, daha gaddar ve daha büyük. Ömer bu süreçte kendi dünyasından çıkacak. Ama orayı hiçbir zaman bırakmayacak. Ömer’in mahalle delikanlısından adaletli bir kabadayıya dönüşümünü göreceğiz.  Cesur Yürek ile ilgili olarak nasıl bir dizi sorusuna da 'Güzel bir senaryosu ve iyi oyuncuları var. ‘Cesur Yürek’ bu ülkenin ihtiyacı olan bir proje.' diyerek dizinin konusu ve gündemi hakkındaki söyleyişiyi bitirdi. 

BİYOGRAFİSİ

 1988 yılı doğumlu oln Onur Tuna, Çanakkale'de dünyaya gelmiştir. 9 Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesinde lisans eğitimini tamamladı. Ege Üniversitesi konservatuvarında Sanat Müziği ses eğitimi de aldı. Gitar çalmasını bilen Onur Tuna’nın Acın Verdi ve Tıpkı Sen adlı iki şarkısı da vardır. İzmir'de okuduğu sırada 4 yılı aşkın bir süre de mankenlik yapmıştır. 2011 yılında “Hayat Devam Ediyor”da rol alan Tuna'nın hayatı da bu nokrada değişmiştir. 

Yorumlar