Öner Erkan'ın sevgilisi Beril Kayar kimdir? Nereli, kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

Öner Erkan'ın sevgilisi Beril Kayar kimdir sorusu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki Beril Kayar nereli, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Ünlü oyuncu Öner Erkan, oyuncu ve mankem Beril Kayar ile Akmerkez'de objektiflere takıldı. Fotoğrafların ardından insanlar internette Beril Kayar kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. Öner Erkan'ın bir müddettir manken Beril Kayar ile beraber olduğu öğrenildi. İnsanlar şimdi Beril Kayar kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor sorularına yanıt arıyor. Merak edilen detayları sizin için derledik.

BERİL KAYAR KİMDİR?

Öner Erkan'ın sevgilisinin Beril Kayar olduğu ortaya çıktı. Erkan'ın yaz başından beri Beril Kayar ile beraber olduğu öğrenildi. Kayar'ın hayatı ise merak ediliyor. Peki Beril Kayar kimdir? Detaylar haberimizde...

Oyuncu ve Manken olan Beril Kayar 1988 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Beril Kayar'ın annesi İstanbullu, babası Erzincanlıdır. Annesinin aslında Mısır kökenli olduğunu katıldığı bir röportajda belirtmiştir. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimlerini İstanbul'da tamamlamıştır. Üniversite eğitimini ise Anadolu Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Bu üniversitede lisans eğitimini tamamlayıp, halkla ilişkiler bölümünden mezun olmuştur.

"TELEFONDAYIM, SONRA KONUŞALIM"

Öner Erkan geçen cuma günü Akmerkez’de görüntülenmiş, muhabirlere “Telefondayım, sonra konuşalım. Yemeğe geldik” diyerek hızlı adımlarla oradan uzaklaşmıştı.

Yüzünü gizleyen kadının ünlü manken ve oyuncu Beril Kayar olduğu ortaya çıktı. Çiftin, yaz başından beri beraber olduğu öğrenildi.

ÖNER ERKAN KİMDİR?

15-16 yaşlarında aldığı oyunculuk kursuyla tiyatroya ilk adımını attı. Erkan 9 Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümünden 2002 yılında mezun oldu. Bahçeşehir Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı. Oyuncunun ilk televizyon deneyimi TRT’de sunduğu bir çocuk programı ile gerçekleşti. 2002-2004 yılları arasında İstanbul Şehir Tiyatrosu’nda iki sezon dansçı olarak çalıştı. 2004 yılında ise Oyun Atölyesi’ne girdi. Bornova Bornova filmindeki rolüyle Altın Portakal’da En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazandı.

Yorumlar