Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanında Ömer ve Pamir savaşı başlıyor

Ekranların reyting rekorları kıran dizisi Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanı ile izleyici karşısına çıktı. Yeni bölüm de Ömer ve Pamir Defne'yi kazanmak için büyük çaba sarfediyor.

Geçtiğimiz yaz ekrana gelerek reyting rekorları kıran ve tüm sezon boyunca başarısını sürdüren Kiralık Aşk'ta fırtınalar dinmiyor. Cuma akşamlarının en sevilen dizilerinden biri olan Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanı ile yine herkesi çok şaşırtacak. Ömer'in geri gelmesi ile altüst olan Defne Pamir'in ilgisi ile yeniden iyileşiyor. Defne ve Pamir'in birlikte zaman geçirdiğini gören Ömer ise hem çılgına dönüyor hem de Defne'yi geri kazanmanın yollarını arıyor. Defne'nin önceki buluşmalarında içindeki herşeyi söylemesi ise Ömer'i yıldırmadı ve bundan sonra oldukça iddalı adımlar atmasında etkili oluyor. Pamir'de Defne'yi kazanmak için uğraşırken Ömer ile arasında gerginlik yaşanıyor. Ömer'e karşı durmaya çalışan Defne ise köşeye sıkışıyor ilk sezondaki yalanların ortaya çıkması ile rahatlayan Defne şimdi kendine güvenen ve tutkulu biri olarak izleyici karşısına çıkıyor.

ÖMER VE PAMİR KRİZİ BAŞLADI

Şirkette tadilat sürerken Ömer ve Pamir arasında Defne için gizli bir savaş başlıyor. Defne artık üzülmemek için kendine duvarlar örüyor ve Ömer ile arasına mesafe koymaya çalışıyor. Şirketi yeniden ayaklandırmaya çalışan Ömer'in yardımına ise amcası Necmi yetişiyor. Tüm bunların yanında bir Sinan ve Seda arasında uzlaşma sağlanmaya çalışılıyor. Bu uzlaşma yeni bir yakınlaşmanın da habercisi oluyor. Giderek gerginleşen ortamı ise ortaya çıkan yeni bir gerçek yumuşatıyor. Ve Neriman ile Pamir arasında dengeler değişiyor, Neriman'ın kontrolü ise artık Pamir'in ellerine geçiyor. Defne için savaşanlardan biri olacağını iyice belli eden Pamir oyuna dahil olacağını söylüyor. Defne artık korkusuz ve yalansız olmanın verdiği güven ile hiçbir şeyden çekinmiyor.

DİZİNİN KONUSU

Geçmişte büyük zorluklar yaşayan ve hem annesiz hem de babasız kalan Defne'nin hayatı tam her şey bitti dediği anda değişiyor. Kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, altı aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülkenin en başarılı iş adamlarından birini kendisine aşık etmek zorundadır. Bu yoldaki en büyük yardımcısı ise gerçekten aşık olduğu adamdır. Bu korkunç karmaşa, çılgın bir aşk üçgenine dönüşürken, hayatın en gerçek sorularından biriyle yüzleşir Defne: Aşkımızı biz mi seçeriz, yoksa o mu bizi seçer? Senaryosunu Meriç Acemi'nin yazdığı dizinin başrollerinde Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci ve Sinem Öztürk yer alırken, yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu oturuyor.

KİRALIK AŞK YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yorumlar