G.Saray'ın gözden çıkardığı Olcan Adın'a Bursaspor kapısı da kapandı
Galatasaray'ın yeni sezon planlamasında düşünmediği ve kadro dışı bıraktığı Olcan Adın, Bursaspor ile görüşme halindeydi ancak Olcan'a Bursaspor kapısı da kapandı.
Spor Toto Süper Lig'de transferin hızlı takımlarından Galatasaray'da takımdan gönderilmesi planlanan futbolcular arasında bulunan Olcan Adın'a bir kapı daha kapandı. Galatasaray'da kadro dışı kalınca Bursaspor ile görüşmeler yapan Olcan, Bursaspor'la da anlaşamadı. Yeşil-Beyazlı kulübün basın sözcüsü Suat Paçacı, “Olcan hakikaten gündemizdeydi ama geç kaldı. Olcan treni kaçırdı. Bu saatten sonra Olcan’ın isminin gündeme gelmesi bizim için bir şey ifade etmiyor. Biz önümüze bakıyoruz” dedi.
İSİMLERİ TFF'YE BİLDİRİLMEDİ
Galatasaray'da 2016-2017 sezonunun isim listesi TFF'ye bildirildi. Umut Bulut, Tarık Çamdal ve Olcan Adın'ın isimleri kadroda yer almamıştı.
Sarı Kırmızılılar'ın yeni sezon planlamasında yer almayacağını daha önceden açıkladığı ve takımdan göndermek istediği Umut Bulut, Tarık Çamdal ve Olcan Adın'ın isimleri Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirilmedi.
İşte Galatasaray'ın TFF'ye bildirdiği isim listesi;
Bruma, Chedjou, Berk Ünsal, Birhan Atasever, Cenk Gönen, Doğuş Can İncedere, Eray İşcan, Eren Derdiyok, Hakan Balta, Hamit Altıntop, Kerem Çalışkan, Lionel Carole, Cavanda, Podolski, Martin Linnes, Fernandao Muslera, Ryan Donk, Sabri Sarıoğlu, Salih Dursun, Selçuk İnan, Semih Kaya, Serdar Aziz, Sinan Gümüş, Tolga Ciğerci, Wesley Sneijder, Yasin ÖztekinGalatasaray'da kadro dışı kalan ve Bursa ile uzun süredir transfer görüşmesi yapan Olcan Adın’da şok gelişme.
Yeşil-Beyazlı kulübün basın sözcüsü Suat Paçacı, “Olcan hakikaten gündemizdeydi ama geç kaldı. Olcan treni kaçırdı. Bu saatten sonra Olcan’ın isminin gündeme gelmesi bizim için bir şey ifade etmiyor. Biz önümüze bakıyoruz” dedi.
Yorumlar