Oğuzhan Koç Bulutlara Esir Olduk klibini piyasaya sundu

Oğuzhan Koç'un yepyeni klip şarkısı 'Bulutlara Esir Olduk'. İlk gün yayınlandığı andan itibaren izleyici sayısı yüzbinlerle ifade edildi

3 Adam şarkıcısı Oğuzhan Koç'un yeni şarkısı Bulutlara Esir Olduk şarkısının çok beklenilen klibi nihayetinde yayınlandı. Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli programda üne kavuşmuş ve sonrasında şakıcılık yolunda önü açılmış olan Koç, hem şarkıcı kimliği hem de şarkı sözü yazarlığı ile herkesin gönlünde taht kurmuş olan isim iken son klibini Gülben Ergen ile çekmişti. Sonrasında sineye çekilen genç şarkıcının yeni klibinin ne zaman çekileceği herkesçe merak edilmekteydi. Kısa sürede gündeme oturan Bulutlara Esir Olduk şarkısında dikkat çeken rol arkadaşı Dila Danışman'da herkes,n gönlünde taht kurdu.

BULUTLARA ESİR OLDUK

 “Aşkla Aynı Değil” klibini Gülben Ergen ile çeken ve uzunca bir süre müzik piyasasında yer alan Oğuzhan koç, yepyeni klibini takipçileri ile paylaştı. Söz yazarlığını yaptığı bir çok slov esere imzasını atan sanatçı ilk olarak çıkardığı solo albümü sonrasında çok sayıda eşşiz eserlere de imza atmıştı. 

SOSYAL MEDYADA TT OLDU

Yönetmenliğini Bedran Güzel'in düzenlediği video klipte Oğuzhan Koç'a Dila Danışman rol arkadaşlığı yaptı. İbrahim Büyükak, yakın arkadaşı Oğuzhan Koç'un yeni single parçası olan 'Bulutlara Esir Olduk'un video klibinin pazartesi günü yayınlanacağını sosyal medyadan duyurmuştu. Oğuzhan Koç'un yeni video klibi yayınlandığı andan itibaren binlerce kişiye ulaştı. Sadece Youtube'da yaklaşık 50 bin kişinin beğendiği klibe yorum yağdı.5 saatlik süre içerisinde 100 bini aşkın izlenen Bulutlara Esir Olduk adlı parça hakkında yapılan yorumlarda şarkının 2016’nın sonbaharına damga vuracağı ifade edildi.

FANLARINDAN BÜYÜK İLGİ

 Oğuzhan Koç'un duygusal klibi sanatçının fan kulübü olan OKFC (Oğuzhan Koç Fun Clup) tarafından oldukça beğenildi. 

OĞUZHAN KOÇ

13 Mayıs 1985'te Erzincan'ın Refahiye ilçesinde dünyaya geldi. Bursa Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü'nde okudu. Şu anda İstanbul Üniversitesi Antropoloji Bölümünde kaydı bulunmaktadır. 2013 yılında Ben Hala Rüyada adlı albüm çıkarmıştır.

Yorumlar