O Ses Türkiye Gözde Yontar kimdir? Kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

O Ses Türkiye Gözde Yontar kimdir sorusu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Gözde Yontar kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor sorusunun yanıtı haberimizde.

TV 8 ekranlarının fenomen programı O Ses Türkiye'nin yeni yarışmacıları izleyicilerin dikkatini çekti. Hadise'nin takımında yer alan Gözde Yontar'ın kim olduğuyla ilgili insanlar internette araştırma yapıyor. O Ses Türkiye Gözde Yontar kimdir sorusu merak edilen soruların başında yer alıyor. Gözde Yontar kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor sorularıyla ilgili merak edilen detayları haberimizde sizin için derledik.

GÖZDE YONTAR KİMDİR?

O Ses Türkiye yarışmacılarından Gözde Yontar izleyicilerin dikkatini çekmeyi başaran isimlerden birisi oldu. Peki Gözde Yontar kimdir? İşte cevabı...

Hadise'nin takımında yer alan Gözde Yontar, "Bu Böyle" şarkısını seslendirdi. Beyazıt Öztürk, Hadise ve Seda Sayan başarılı yarışmacının performansına döndü. Yontar, Hadise'yi seçti. 

O Ses Türkiye’ye İzmir’den katılan Gözde Yontar, 25 yaşında ve Bilgisayar Mühendisidir. Çocukluktan beri hayali olan müzikle ilgili birşeyler yapmak şarkı söylemek olan Gözde Yontar bu hayalini gerçekleştirmek için O Ses Türkiye yarışmasına katıldığını söylüyor. "Sesimin alt yapısı var ama eğitimim yok" şeklinde konuşan Gözde, "TRT çocuk korosunda 5 sene eğitim aldığını ve iyi bir eğitimle baya güzel yerlere gelebileceğimi düşünüyorum" diyor.

Yorumlar