Nur Yerlitaş meme kanseri açıklamasında sonra son sağlık durumu

Nur Yerlitaş''ana üzücü haber geldi. Kanser hastalığına yakalandığı iddia edilen sevilen modacının bu sabah saatlerinde ameliyata alındığı öğrenildi. Yerlitaş'ın son sağlık durumu hakkında açıklama bekleniyor.

Bir süredir rahatsız olduğu iddiaları sonrasında Nur Yerlitaş'tan dün akşam saatlerinde üzücü haber geldi. Nur Yerlitaş'ın kanser hastalığına yakalandığını ve bugün ameliyata gireceği açıklandı. 'Bazen hayat sürprizler yapar' mesajı altında ağlayan bir bayan fotoğrafı paylaşan Yerlitaş'ın sağlık durumu ile ilgili olarak herhangi bir açıklama yapılmazen, edinilen bilgilere göre sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu iddia ediliyor. 

NUR YERLİTAŞ KANSER HASTASI

Dün akşam saatlerinde Nur Yerlitaş'ın paylaşımı sonrasında Demet Akalın'ın da dualarımız seninle diye yorum yapması, tüm sevenlerini meraklandırmıştı. Nur Yerlitaş ile ilgili kanser iddialarını sevenleri çok merak etti. Ve beklenen açıklama açıklamanın bugün yapıldığı belirtildi.

 

TESADÜFEN ANLAŞILDI

Türkiye'nin en ünlü ve en temiz modacılarından olan Nur Yerlitaş kanser hastası olduğu açıklandı. Rastgele meme küçültme operasyonu olmak üzere hastaneye giden Yerlitaş'ta görülen kitlenin akabinde yapılan tetkikler sonrasında meme kanserine yakalandığı açıklanırken, kanserin birinci evresinde olduğu ve acilen ameliyat olması gerekliliği söylendi. 

BU SABAH AMELİYATA ALINDI

Rastgele henüz 1. aşamasında iken belli olan meme kanseri ameliyatına bugün giren Nur Yerlitaş'tan açıklama bekleniyor.  

SAĞLIK DURUMU İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPILMADI

Bu sabah saatlerinde kaser olduğu iddiası ile ameliyata alındığı öğrenilen ünlü modacı Nur Yerlitaş'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu iddia edilirken. Yerlitaş'ın son sağlık durumu ile ilgili olarak  henüz yapılmış bir resmi açıklama yok. 

DEMET AKALIN'IN PAYLAŞIMI KORKUTTU

"Bugün Muharrem ayının 10.günü yani ayın en kıymetli günü kabul edilen ve dua kapılarının sonuna kadar açıldığı gece… Bu gece bütün dualarım seninle Nur ablam, güzel kalplim… Tüm sevenleri sadece dua edebilir mi" diye paylaşımda bulunan Demet Akalın'ın akabinde modacı Yerlitaş'a Rober Hatemo ve Özge Peker gibi ünlüler de destekte bulundu. 

Yorumlar