Nur Yerlitaş'tan sevenlerini kahreden veda son sağlık durumu

'Kuşlar Öldü' lafı ile bütünleşen meme kanseri operasyonu geçiren Nur Yerlitaş'tan son dakika üzücü haber duyuldu. NurYerlitaş'ın ekranlara veda ettiği iddia edildi.

Ünlü modacı Nur Yerlitaş'ın son sağlık durumu ile ilgili beklenen açıklama yapıldıktan sonra br de üzücü haber duyuldu. Son zamanlarda moda programlarındaki iyi niyetli kişiliği ile dikkatleri üzerine toplayan Yerlitaş, bilindiği üzere göğüs operasyonu için gittiği hastanede farkedilen kitlenin kanserli hücre olduğunun anlaşılması üzerine hemmen ameliyata alınmıştı. Bu durumu sosyal medya da ilk akşamında paylaşımı ile açıklayan modacıya ilk destek Demet Akalın'dan gelmiş herkesten de dua beklediğini açıklamıştı. Hastanede geçirdiği ameliyat sonrasında herkes son sağlık durumunu merak ederken, bir üzücü haber iddiaları oraya atıldı. Ekranlara çıkma kararının olumsuzluğu, herkesi üzdü. 

NUR YERLİTAŞ'IN SAĞLIK DURUMU

Hayranlarının merakla Nur Yerlitaş'ı sağık durumunu aradığı günlerde iddialara göre, bir daha ekranara gerii dönmeyeceği açıklaması yapıldı. Son resimlerinin paylaşıldığı Yerlitaş'ın hastaneden taburcu olduktan sonra evine neden dönmediği de merak edilirken, son dakika açıklamalar ile gerçek anlaşıldı. Yerlitaş, ev ortamının kalabalık olması sebebi ile Taksim’deki CVK Otel' e yerleşmiş. 

YERLİTAŞ'TAN VEDA

Meme kanseri olması akabinde geçirdiği ameliyat öncesi “İşte Benim Stilim” yarışmasında jüri üyeliği yapan Yerlitaş, ekrana dönmeme kararı aldığını da açıkladı: “İşe dönmeyi düşünmüyorum. Artık televizyonda olmayacağım. Ailem izin vermiyor bir şey yapmama. Şimdilerde hayatımı gözden geçiriyorum. Hatalarımı, yanlışlarımı düşünüyorum.”  Otelde hemşire ve bakıcı ile birlikte kalan modacının 20 seans, radyoterapi göreceği açıklanırke, bu dönemde de dinç olması gerekliliği açıklandı. 

Aile bireylerinin ekranlara dönmeme kararını yorgunluk olmaması şeklinde açıklayan modacının"Artık televizyonda olmayacağım" şeklinde açıklama yaptığı iddiaları gündemde. 

 Geçtiğimiz hafta ameliyat olan 61 yaşındaki ünlü modacının ameliyat öncesinde yaptığı duygusal paylaşım herkesi üzmüştü. Meme kanseri olduğu açıklamasından sonra, 'Her kadının belirl süre aralıklarında meme kontrolünü mutlaka yapması gerekir' şeklinde de demç veren Yerlitaş, bu sinsi hastalığın vücuda nereden ve ne zaman gireceğinin belli olmadığını söyledi.

Yorumlar