Samsung Galaxy S8 özellikleri sızdırıldı yüzde 50 indirim yapılabilir!

Samsung Galaxy S8 özellikleri ile kullanıcıları şaşırtmaya hazırlanıyor. Note serisini alanları da unutmayan şirketin S8 modelinde indirim yapacağı iddaları günden güne artıyor.

Samsung başına adeta dert olan Note 7 modelini unutturmak için Samsung Galaxy S8 modelinin çalışmalarına devam ediyor. Bu kez çok sıkı çalışan şirket Galaxy S8 özellikleri ile kullanıcıların ilgisini çekmeye çalışırken bir sürpriz yapmaya da hazırlanıyor. Kullanıcılarının güvenini geri kazanmaya çalışan Samsung önce Note 7 için batarya değişimi yaptı. Onların da sorunlu olduğuna karar verilince değişim programı başlatmış ve çeşitli seçenekler sunmuştu. Şimdi ise Smsung Galaxy S8 modeli ile öne çıkmaya çalışıyor. Bu modelini 26 Şubat'ta duyurması beklenen şirketin Note 7 alan müşterilerine S8 modelini %50 indirim ile verileceği söyleniyor.

SAMSUNG GÜVEN KAZANMAYA ÇALIŞIYOR

Zor günler geçiren Samsung yakın zamanda Galaxy S8 özelliklerini tanıtacak. İspanya'da yapılacak olan MWC 2017 Fuarı'nda tanıtılması beklenen telefonun kullanıcılardan beklediği ilgiyi görüp göremeyeceği merakla bekleniyor. Teknoloji devi değişim programı kapsamında telefonlarını değiştirmiş olsalar dahi Samsung Galaxy S8 modelini almaları için indirim olanağı sunabilir. Sadece Türkiye'de değil dünya genelinde satılan Note 7'nin kampanyasına dair henüz bilgi verilmedi.. Fakat Note serisinin şirketin başını bir süre daha ağrıtacağı görülüyor.

S8 MODELİ ÇOK GÜÇLÜ OLACAK

Yeni modelinin çalışmalarını hızlandıran şirket aynı zamanda sızabilecek Samsung Galaxy S8 özelliklerinin de önüne geçmeye çalışıyor. Bunu tam anlamıyla başaramayan şirketin yeni modeli için bazı bilgiler paylaşıldı. İdda edilen paylaşımlara göre Samsung Galaxy S8'in 3840 x 2160 piksel çözünürlüğünde ve piksel yoğunluğnun da 806 ppi olduğu söyleniyor. Kullanıcıların merakla beklediği S8'de aynı zamanda 5,5 inç ekran, 8 GB ve 6 GB RAM seçenekleri olacağı idda ediliyor. Yüksek görüntü kalitesi ve güçlü bir donanım ile piyasaya çıkması beklenen telefon şimiden çok konuşulanlar arasında yer alıyor.

MERAKLA BEKLENİYOR

Henüz Samsung yetkililerinden Samsung Galaxy S8 çıkış tarihi için kesin bir açıklama yapılmadı. Fakat 26 Şubat'ta duyurulması beklenen telefonun en geç Mart ayında çıkacağı düşünülüyor. 

Yorumlar