Samsung Galaxy On Nxt ile piyasaya geri dönmeye hazırlanıyor

Zor günleri geride bırakmaya hazırlanan Samsung Galaxy On Nxt ile geri dönmeye hazırlanıyor. Tanıtımlarının yapılmasının ardından birçok teknoloji sever Samsung Galaxy On Nxt özelliklerini merak etmeye başladı.

Note 7 telefonunun ısınarak patlamalar yaratması sonucunda çok zor günler yaşayan Samsung bu günleri geride bırakmaya hazırlanıyor. Samsung Galaxy On Nxt telefonu ile imajını tazelemek isteyen şirket tanıtımlara başladı. Note 7'nin yarattığı kötü etkilerden kurtulmak için çalışmalarını hızlandıran Samsung'un bu telefonunu yakın zaman içerisinde Flipkart üzerinden kullanıcılara sunması bekleniyor. Oldukça iddalı özellikleri bulunan telefon ilk olarak tasarımı ile göze çarpıyor. Tanıtımlarında da tam ihtiyacınız olan tasarım cümlesine yer veren şirketin bu telefonu tamamen metal bir gövdeden oluşuyor. 

SAMSUNG ESKİ GÜNLERE DÖNÜYOR

Samsung bir yandan Note 7'yi piyasadan toplayarak kullanıcılarını memnun etmeye çalışırken bir yandan da Samsung Galaxy On Nxt'i Hindistan'da tanıtmaya başladı. Sekiz çekirdekli işlemci, metal gövde ve 5.5 inç büyüklüğnde olan akıllı telefon şimdiden birçok kişinin dikkatini çekti. Donanımı ve tasarımı ile göz dolduran telefon aynı zamanda 167g ağırlığında ve 8.0mm kalınlığında siyah ve gold renkleri ile sunuldu. Note 7 telefonlarını değiştirmek ya da ücret iadesi almak isteyenlerin ise Samsung yetkililerine başvuruda bulunması gerekiyor.

ÖZELLİKLERİ ÇOK BEĞENİLDİ

Yeni modellerini tanıtmaya devam eden şirketin Samsung Galaxy On Nxt özellikleri arasında Full HD ekran, 3 GB RAM,  8 Megapiksellik ön ve 13 Megapiksellik arka kamera, 3300 mAh batarya gibi çok çeşitli donanımları da bulunuyor. Orta segment bir telefon olarak tanımlanan Galaxy On Nxt birçok beklentiyi karşılayacak nitelikte. Türkiye'ye ne zaman geleceği henüz belli olmayan telefon internet üzerinden kullanıcıların yaptığı yorumlara göre çok beğenildi. Üretimlerini arttıran Samsung'un yaşadığı kötü tecrübeden sonra daha dikkatli olduğu da belirtiliyor. Telefonun Türkiye'ye gelmesi durumunda fiyatının ne kadar olacağı da açıklanmadı. Android işlemcili telefonun 6.0.1 Marsmallow sistemi ile daha güçlü olacağı da belirtiliyor. Şirketin sadece On Nxt ile değil ilerleyen günlerde Samsung Galaxy S8 için de açıklama yapması bekleniyor.

Yorumlar