Samsung S8 özellikleri Şubat 2017'de

Samsung s8 özelliklerinin belli olacağı tarih ile birlikte, çıkış tarihi henüz açıklanmadı. NOTE 7 serisi ile kan kaybeden Samsung, yeni modeli ile bu eksikliği kapatacak mı?

Samsung Note serisinde yaşadığı sıkıntıları yeni modeli S8 ile kapatacağa benzerken, yeni telefon ile ilgili ser verilip sır verilmiyor. Piyasaya ne zaman çıkacağı konusunda herhangi bir açıklamanın da yapılmadığı model ile ilgili her hangi bir sızıntının olmaması için de derin bir takip ve gizlilik ortamı sağlanıyor. 

SAMSUNG S8 SIZDIRANA İŞ FESHİ

amsung kendi çalışanlarının yanı sıra üçüncü parti tedarikçi ve çalışanlarından da Galaxy S8 modeliyle ilgili herhangi bir bilgi sızmaması için ricada bulundu. Güvenlik önlemlerini de arttıran Samsung bu tip bir sızıntının şirket için büyük bir risk oluşturacağını tekrarlayıp iş ortaklıklarının bozulabileceğini bile bildirmiş.

SAMSUNG S8 ÖZELLİKLERİ

Note 7 ile sağlayamadığı başarı hedefini S8 serisi ie tamamlamaya hazırlanan Samsung, telefonun özellikleri konusunda da öyle bir adım atmış ki. Samsung severler Note 7 hatasını bile görmeyeceğe benziyor. Samsung, yeni iddialara göre Galaxy S8'e bir iris tarayıcısı ve çift lensli kamera eklemeyi planlıyor. Buna göre de birinci ana kamera geniş bir açıya sahip olduğu için ikinci kamera muhtemelen alan derinliği için kullanılacaktır.

 

 Bir başka iddiada da Galaxy S8, Amerika'da Snapdragon 821, Avrupa'da ise 10nm FinFET ile üretilen Exynos yonga seti ile piyasaya sürüleceği iddia edildi. Öte yandan 5.5 inç ve 2K çözünürlüğünde olması planlanıyor. Göz tarayıcısının yanında parmak izi okuyucusu da Galaxy S8'de yer alacak. 

NE ZAMAN ÇIKACAK?

Samsung firmasının NOTE serisinin revaçtan düştüğü izlerini bu telefon ile kapatacağa benzerken, gelişmelerin devamı da güncellenecek ancak tam bir açıklama için Şubat 2017'yi beklemeniz gerekiyor

Yorumlar