Nöbet dizisi ne zaman yayınlanacak? Konusu ve oyuncu kadrosu

Yeni sezonda ekranlara gelecek olan iddialı dizilerden bir tanesi de Nöbet dizisi oldu. Nöbet dizisi konusu ve oyuncu kadrosu merak edildi. Nöbet dizisi ne zaman yayınlanacak? Detaylar ve merak edilenleri Ajanshaber.com'da bulabilirsiniz.

Yeni döndemde ekranlara gelmeye hazırlanan Pana Film’in Askeri Dizisi’nin İsmi “NÖBET” olarak netleşti. Bunun üzerine izleyici Nöbet dizisi konusu nedir sorusunu aratmaya başladı. Necati Şaşmaz da bu konu hakkında ''Yeni bir projemiz var, ama Kurtlar Vadisi değil, ismi Nöbet olacak" ifadesini kullanmıştı. Nöbet dizisi oyuncu kadrosu ise henüz netleşmemiş durumda.

Nöbet dizisi eylülün ilk haftası itibari ile sete çıktı. Nöbet dizisinin tanıtım fragmanı çekiliyor. Nöbet dizisi ne zaman yayınlanacak sorusu da merak konusu oldu.

NÖBET DİZİSİ KONUSU

Necati Şaşmaz'ın da yaptığı açıklamanın ardından Nöbet dizisinin yayınlanacağı kesinleşti. Fakat henüz dizi hakkında gereken detaylar paylaşılmadı. 

Nöbet Dizisi Büyük ihtimalle Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Dizi eksikliği çok fazla olan Kanal D daha önce İsimsizler dizisini yayınlamış ve uzun süre reytinglerde birinci bile olmuştu. Yeni Sezonda Nöbet Dizisi ekrana gelecek. Nöbet dizisi konusu ise yine askeri meseleler olacak ve dizi severlere hitap edecek.

NÖBET DİZİSİ OYUNCULARI

Nöbet dizisinde kesinleşen rol şu an için yok. Ancak eski Kurtlar Vadisi oyuncularını sık sık göreceğimiz bir yapım olacak. Dizinin bombası ise Hande Erçel olabileceği gelen bilgiler arasında. 

NECATİ ŞAŞMAZ'IN AÇIKLAMASI

Galada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, hayranlarına yeni bir dizi müjdesi verirken, bu projenin Kurtlar Vadisi olmayacağını söyledi. Yeni bir dizi projesinin olduğunu söyleyen Necati Şaşmaz, "Bir dizi projemiz var. İnşallah bir de, yakın zamanda sinema filmi projemiz olacak, hepsi sırayla tabi ki. Kurtlar Vadisi değil. Nöbet isimli dizi olacak inşallah.

 Antalya civarında çekilecek dizimiz. Ben de artık çok animasyon yapmak istiyorum. Çünkü çocukların eğitimine, öğretimine önem verdiğimiz günlerdeyiz. İzleyici filmler yaptığımız gerektiğini düşünüyorum. Benim zamanımda Adile Naşit'lerin anlattığı masallar vardı. Keloğlanımız vardı ama çizgi filmi değildi. Diğer çizgi filmleri hatırlatmak bile istemiyorum çünkü kültür emperyalizmi vardı. İnşallah ona karşın böylesi güzel ürünlerimiz var" diye konuştu.

NECATİ ŞAŞMAZ KİMDİR?

Necati Şaşmaz kimdir, Kurtlar Vadisi ile ünlenen Türk sinema ve dizi oyuncusu.

Abdulkadir Şaşmaz‘ın oğlu olan Necati Şaşmaz 1971‘de Elazığ‘da doğdu. Asıl mesleği turizmcilik olan Şaşmaz, eğitimini Kanada‘da tamamladı.

Amerika‘da 6 sene kalan Şaşmaz, 2001 yılında bir süreliğine ailesini ziyarete geldiği sırada geri dönüş uçak biletini 11 Eylül 2001 tarihine aldı. Amerikada yaşanan saldırılar sebebiyle uçağı Amerika’ya varamadan geri dönen Şaşmaz, sonradan ailesinin çekincesi ve ısrarı üzerine Amerika’ya dönmekten vazgeçti.

Hayatına Türkiye’de devam etme kararı alan Necati Şaşmaz, Ankara‘da sigorta acentesi açtı. Çok geçmeden İstanbulda Osman Sınav‘la bir iş görüşmesine oturdu. Kendisine bir yapımın senaryo ekibinde yer alması teklifi geleceğini beklentisi ile görüşmeye gitti. Osman Sınav’ın “Bir dizi düşünüyoruz, seni de başrolde düşünüyorum” sözlerine, düşünmek istediğini söyleyen Şaşmaz, bir ay sonra teklifi kabul etti.

Hayatını tamamen değiştirdiğini söylediği Kurtlar Vadisi projesine böyle başlayan Necati Şaşmaz, özel hayatının kalmadığını, “Beni sadece Ankara’da ismimle çağırıyorlar, İstanbul’da herkez Polat diyor” sözleri ile dile getirdi.

Amerikada kaldığı dönemde yeşil kart sahibi olan Şaşmaz, bedelli askerlikten yararlanarak, askerliğini 28 gün yaptı. Amcası, eski MHP milletvekili Tahir Şaşmaz olan Necati’nin Raci Şaşmaz (Kurtlar Vadisi dizisinin senaristi) ve Zübeyr Şaşmaz adında iki kardeşi vardır.

Yorumlar