Nintendo Switch oyun konsolu dünyasına yeni bir boyut getiriyor

Nintendo Switch oyun konsolu dünyasına yepyeni bir boyut kazandırmaya geliyor. Oyunseverler tarafından şimdiden merak edilen Nintendo Switch fiyatı için de çeşitli iddalar ortaya atılıyor.

Nintendo şirketi tarafından bir süredir çalışmaları devam eden Nintendo Switch oyun konsolu için beklenen açıklama geldi. İlk fragman görüntüleri ile oyunseverlerin karşısına çıkan Switch konsol dünyasına yeni bir boyut kazandırmaya geliyor. Daha hakkında yeterince bilgi verilmeyen konsolun kartuş söylentileri de kesinleşti ve artık sadece ev televizyonunda değil taşınılabilirliği ile mobil olarak da kullanılabilecek. Büyük yankı uyandıran bu özelliğin ardından konsol meraklıları Nintendo Switch fiyatı hakkında araştırmalara başladı. 2017 yılının Mart ayında çıkacak olan konsol için heyecanlı bekleyiş sürüyor. 

HER YERDE OYUN MÜMKÜN

Nintendo Switch daha öncesinde sınırlı bilgilerle biliniyordu. Fakat artık özellikleri ile netlik kazanan Switch'in fragman görüntüleri de çıktı. Dokuzuncu nesil konsol dönemini başlatacak olan Switch'in fragmanı için daha öncesinden Nintendo Wii'nin fragmanından altı kat daha uzun süreli olacağı belirtilmişti. Nintendo bu sözünü yerine getirerek kullanıcıları sevindirdi. Ayrıca konsol için kartuş sistemi olacağı söylentisi de doğru çıktı. Her yerde oyun oynamak isteyen oyunseverler için Switch'i kartuş sistemiyle kullanılabilecek. Bu yönü ile 90'lı yıllardaki Game Boy'ları anımsatan Nintendo Switch elde taşınabiliyor olması ile artık işte, okulda, dolaşırken kullanılabilmesi de mümkün olacak. Konsol dünyasında Wii U sorun yaşayan ünlü şirket konsol dünyası için büyük bir adım attı. Yeniliklerin öncüsü ve farklılık konusunda ilk adım atmayı seven şirketin Nintendo Switch fiyatı da merak uyandırdı.

ÇIKMASI MERAKLA BEKLENİYOR

Nintendo Switch'in piyasaya çıkmasını bekleyen hayranlarının 2017 yılının Mart ayına kadar beklemesi gerekecek. Klasik biir tablet gibi ekranda oyun oynama özelliği sunan Switch'in Switch Dock adı verilen aparatla normal sabit bir konsol haline gelmesi de mümkün oluyor. Henüz AAA+ seviyesindeki oyunları çalıştıramayan Nintendo Switch diğer mobil cihazların bir tık üstü olarak görülüyor. Fiyatı henüz belli olmayan Nintendo Switch için ilerleyen aylarda fiyat bilgisinin de duyurulması bekleniyor. 

NİNTENDO SWİTCH VİDEO GÖRÜNTÜLERİ

Yorumlar