Nihat Doğan'dan bomba iddia: Defne Joy Foster'in ölümünde FETÖ parmağı var

Şarkıcı Nihat Doğan'dan, gazeteci Ahmet Altan'ın oğlunun evinde ölü bulunan Defne Joy Foster'le ilgili çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Şarkıcı Nihat Doğan, oyuncu ve sunucu Defne Joy Foster'in ölümünde FETÖ parmağı olduğunu iddia etti. Doğan'ın canlı yayında söyledikleri akıllar durgunluk verdi.

2011 yılında, Taraf Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Altan'ın oğlu Kerem Altan'ın evinde ölü bulunan Defne Joy Foster'le ilgili olarak şarkıcı Nihat Doğan'dan canlı yayında çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

FOSTER, GÜLEN'E İLK FETÖ DİYEN İSİM

Programda Defne Joy Foster'in Fetullah Gülen'e ilk FETÖ diyen kişi olduğunu söyleyen Nihat Doğan, bundan kısa bir süre sonra Foster'in ölü bulunduğunun altını çizdi. Doğan, Foster'in cemaate yakın Taraf Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Altan'ın oğlu Kerem Altan'ın evinde ölü bulunmasının da bu anlamda önemli olduğunu söyledi. Doğan, "Buradan savcıları göreve çağırıyorum; o dosyanın tekrardan açılması lazım" diyerek çağrıda bulundu.

Nihat Doğan canlı yayında şunları söyledi;

Cinayet olabilir. Tıpkı Hrant Dink ve ASELSAN mühendisleri gibi. Bu kız yüzde 99 cinayete kurban gitti. Defne Joy Foster 'FETÖ' dediği için öldürülmüş olabilir.

DEFNE JOY FOSTER NASIL ÖLMÜŞTÜ?

Defne Joy Foster 2011 yılında Kerem Altan'ın evinde ölü olarak bulunmuştu. Olayın olduğu dönemde Kerem Altan hakkında birçok iddia ortaya atılmıştı. O dönemde Kerem Altan'ın babası Ahmet Altan Taraf Gazetesi'ni yönetiyordu. Askerlere kumpas kurulan Balyoz ve Ergenekon gibi olayların FETÖ tarafından üretilen belgeleri Taraf'ta yayınlanıyordu. Ahmet Altan o dönemde Fethullah Gülen ve örgütünün 'medya' operasyoncusu olarak görülüyordu.

Yorumlar