Nihan Günay kimdir? Kaç yaşında ve evli mi?

Nihan Günay kimdir? ATV'de sunuculuk yapmakta olan Nihan Günay kaç yaşında ve evli mi? Detaylar Ajanshaber.com'da...

ATV ekranlarında haber sunuculuğu yapmakta olan Nihan Günay kimdir sorusu merak edildi ve aratılmaya başlandı. Son dönemin başarılı sunucuları arasında olan Nihann Günay pek çok farklı alanda çalışma yapmıştır. Peki Nihan Günay kaç yaşında ve evli mi? Detayları ve tüm merak edilenleri haberimizin devamında bulabilirsiniz.

NİHAN GÜNAY KİMDİR?

ATV'de sabah haberleri ve hafta sonu haber sunuculuğunu üstlenecek olan Nihan Günay başarılı bir sunucu. Peki Nihan Günay kimdir? Sunucu haberciliğe muhabir oalrak başladı. Yaklaşık olarak 10 yıl muhabirlik yaptı. Kanal D, TGRT, CNN Türk ve AHaber gibi kanallarda çalışan Nihan Günay kaç yaşında ve evli mi?

BÜYÜK KANALLARDA ÇALIŞTI

Nihan Günay haberciliğe muhabir olarak başladı. 10 yılı aşkın bir süre muhabirlik yaptı. Kanal D, TGRT, CNN Türk, A Haber ve ATV gibi kanallarda çalıştı.

2009 yılında transfe olduğu A Haber’de ‘Dizi Haber’ isimli bir haber-aktüalite programı sunan Nihan Günay, daha sonra kanalın hafta sonu haberlerini sunmuştur.

ATV EKRANLARINDA HABER SUNMAYA BAŞLADI

ATV ekranlarında Gün Ortası programını sunmaya başlayarak ilk önemli deneyimini gerçekleştirdi. Burada ki başarısıyla dikkat çeken güzel sunucu, Melih Altınok‘un sunduğu ATV Kahvaltı Haberleri‘nin reytinglerinin istenildiği seviyesi olmamasından dolayı ATV Kahvaltı Haberlerini sunmaya başlamıştır.

EVLİ VE BİR ÇOCUK ANNESİ

CNN Türk kamera şefi Özcan Altıntaş ile evli olan sunucu bir erkek çocuk annesidir.

Yorumlar