Nigel de Jong'dan iddialı açıklamalar

Galatasaray'ın yeni transferi Nigel de Jong, Lig TV'ye röportaj verdi.

Galatasaray'da orta sahada Felipe Melo'dan sonra aranan isim olarak gösterilen Hollandalı Nigel de Jong ilk röportajını verdi. Lig TV'ye konuşan deneyimli oyuncu, yeteneklerine güvendiğini ve bunları Galatasaray'da göstereceğine inandığını söyledi.

KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

Hem ofansif hem de defansif anlamda yeteneklerinin olduğunu belirten Jong kimsenin kendisinden şüphesi olmaması gerektiğini belirtti.

"BİREBİRLERDE ETKİLİYİM"

Agresif olduğunu belirten Jogn, "Top kazanmayı seviyorum. Hem defansif ve hem ofansif yeteneklerim var. Defansif olarak birebirlerde etkiliyim. Rakibin dengesini bozabiliyorum. Ofansif olarak ise sorumluluk almayı, dikine oynamayı, top dağıtmayı seviyorum." dedi.

"UZUN YILLAR GALATASARAY'DA FORMA GİYMEK İSTİYORUM"

Galatasaray'da uzun yıllar forma giymek istediğini söyleyen Nigel de Jong, kendisini şampiyonluk dışında hiçbir şeyin tatmin etmeyeceğinin altını çizerek "Az ile yetinmiyorum." dedi.

HEDEFİM TEKRAR MİLLİ TAKIMDA FORMA GİYMEK

Galatasaray'da kariyeri açısından da beklentileri olduğunu dile getiren deneyimli oyuncu, amacının tekrar milli takım forması giymek olduğunu söyledi.

"ÇOCUKLUĞUM GALATASARAY'IN BAŞARILARINI İZLEMEKLE GEÇTİ"

Nigel de Jong, şunları kaydetti:

Arkadaşlarım, ailem beni Galatasaray formasıyla görmek için sabırsızlanıyor. 'Aslan' olmaktan inanılmaz mutluyum. Bu sadece benim değil ailemin ve Hollanda'daki arkadaşlarımın da mutluluğu. Oradaki Türk arkadaşlarım, Galatasaray'ı destekliyordu. Çocukluğum, Galatasaray'ın başarılarını izleyerek geçti. Galatasaray'ı tutmam gerekiyordu. Başka takımı tutsaydım, Türk komşularımın tepkisini çekebilirdim. Kazanılan kupaları canlı izliyorsunuz ve şimdi o tarihin bir parçası olma fırsatı buluyorsunuz.

Yorumlar