Nefes Nefese hangi kanalda? Oyuncu kadrosu ve karakterleri

Yeni sezonda ekranlara gelecek olan Nefes Nefese dizisi güçlü oyuncu kadrosu ve merak uyandıran konusuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki Nefes Nefese dizisi hangi kanalda ekranlara gelecek? Merak edilen tüm detaylar Ajanshaber.com'da.

Yeni sezonda ekrana gelmeye hazırlanan diziler arasında olan Nefes Nefese dizisi izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Selin Tunç'un kaleme aldığı Nefes Nefese dizisi, bir zamanlar oldukça fazla izlenen ve birçok hayranı bulunan İçerde dizisi gibi tek sezonluk olması planlanıyor. Nefes Nefese hangi kanalda yayınlanacak sorusu merak ediliyor. Daha şimdiden oldukça takipçisi olan Nefes Nefese oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Peki Nefes Nefese dizisi ne zaman yayınlanacak?

NEFES NEFESE DİZİSİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Yeni sezonun merakla beklenen dizileri arasında olan Nefes Nefese dizisinin hangi hanalda yayınlanacağı da oldukça merak ediliyor. Yönetmen koltuğunda Uğur Yücel'in oturduğu ve senaristliğini de Selin Tunç'un dizisi yakında STAR TV'de yayınlanmaya başlayacak.

NEFES NEFESE DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Başrollerinde Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun'un yer aldığı dizinin çekimleri Adana ve Antakya'da çekiliyor. Başrollerin yanı sıra diğer oyuncular ise; Şebnem Hassanisoughi, Caner Şahin, Ezgi Şenler, Gülçin Şantırcıoğlu, Nik Xheliau, Zeyno Eracar, Macit Sonkan, Deniz Hamzaoğlu, Sezer Avcı, Hülya Duyar, Serkan Genç, Mehmet Akif Özdemir, Yelda Püsküllü, Nur Güven, Seçkin Şahin, İpek Ayaz Kortunç, Zeynep Anacan, Pınar Erincin, Burak Zereyalp, Doğukaan Uğurlugülbüken, Derin Oflaz, Asil Yıldırım.

NEFES NEFESE DİZİSİ KONUSU

Baba kız hikayesi olan dizi, babası ile yerleşik düzende olan bir adam ve annesini arayan bir kadının Antakya’da yollarının kesiştiğini anlatıyor. Üstüne üstelik işine içine Suriye ve yasa dışı örgütler de giriyor. Rüya babası Ayaz Kıran’la Berlin’de sakin bir hayat sürerken, daha önce hiç görmediği annesinin Suriye’de olduğunu öğreniyor. Annesinin yaşadığını öğrenen Rüya’nın işgal altındaki köye girmesinin tek yolu Boran’la sahte evlilik yapması gerekmektedir. Ta ki o güne kadar babasının dizinin dibinden ayrılmayan Rüya bu tehlikeli yolculuğa çıkmaya kararlıdır. Rüya’nın bu yolculukta 6 yıl sonra evine ilk defa dönen Yusuf’la yolları kesişir ve annesini aradığı sırada Antakya’da kalabalık bir ailenin içinde bulur kendini. Bu içine düştüğü tehlikeli maceranın mimarı karanlık yönünü daha önceden bilmediği babası Ayaz’dır.

NEFES NEFESE TANITIM FRAGMANLARI

İlk fragmanıyla dikkatleri çeken Nefes Nefese dizisinin izleyicilerin beğenisine sunuldu. Yeni sezonda ekrana gelecek olan dizi fragmanıyla dikkatleri çekti. Bunun ardından Nefes Nefese ikinci fragman da yayınlandı. 

Yorumlar