Nefes Nefese 3 Ekim neden yok? Yeni bölüm ne zaman

Sezonun yeni dizileri arasında yer alan Nefes Nefese'nin bu akşam yayınlanmaması izleyicileri şaşırttı. İzleyiciler Nefes Nefese 3 Ekim neden yok sorusunu aratmaya başladı. Peki Nefes Nefese yeni bölüm ne zaman? Detaylar Ajanshaber.com'da.

TMC yapım imzalı Nefes Nefese dizisi 3 Ekim akşamı ekranlara gelmedi. İzleyici yeni bölüm neden yok sorusunu merak etti ve araştırmaya başladı. Peki Nefes Nefese 3 Ekim neden yok? Başrollerinde Uğur Yücel, Melisa Şenolsun ve Şükrü Özyıldız'ın yer aldığı Nefes Nefese istenen reytingi yakalayamadı. Bunun üzerinde dizi yayından kaldırıldı söylentileri konuşulmaya başlandı. Nefes Nefese final mi yaptı, yeni bölüm ne zaman sorularının cevabı ve tüm ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz.

NEFES NEFESE 3 EKİM NEDEN YOK?

Ekranlara yeni gelen ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Nefes Nefese yayın hayatına başladığı günden beri istediği reytingi yakalayamadı. Bunun üzerine 3 Ekim'de yeni bölüm olmayınca izleyiciler Nefes Nefese 3 Ekim neden yok sorusunu merak edip araştırmaya başladı. Bununla birlikte reytingler sebebiyle dizinin yayından kaldırıldığı öne sürüldü. 

Başrollerini Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun ve Caner Şahin gibi ünlü isimlerin paylaştığı Nefes Nefese dizisi bu hafta çarşamba akşamı ekranlarda yer almayacak. Sevilen dizinin yayın günü değişti. Nefes Nefese dizisi yeni bölümleriyle pazar akşamı ekranlarda olacak.

Nefes Nefese'nin 9.bölümün hemen ardından 10 Ekim Çarşamba günü saat 20.00'de seyircisine veda edeceği iddia edildi.

NEFES NEFESE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sultan’ın, Alacanlar çiftliğinde çalıştığını öğrenen Atmaca, kızını Yusuf ile görüştürmemek için elinden geleni yapmaya çalışsa da Rüya Yusuf’a verdiği sözü tutmakta kararlıdır. İki aşığın birlikteliğinin önündeki tek engel Atmaca değildir. Yusuf’un babası da beklemedikleri bir şekilde onlara karşı çıkar. Yusuf ve Rüya için tek çare kalmıştır: Ailelerini geride bırakıp birbirlerine sıkı sıkı tutunmak… 

Yaşananlardan dolayı Rüya umutsuzluğa kapılır. Yusuf sürpriz teklifiyle Rüya’nın tekrar moralini yerine getirir. Atacakları cesur adım ile artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Salih’le arkadaş olarak kalmak isteyen Mercan, başka bir kızın ona yakınlaştığını görünce işin rengi değişir. Mercan, Salih’e karşı duyguları olduğunu kendisine itiraf edebilecek midir?

Rüya’nın babasının Atmaca olduğundan habersiz olan Yusuf, onunla konuşmak ister. Atmaca’nın, Yusuf’la buluşacağının bilgisini alan Selma ise görevi ve aşkı arasında kalır. Selma’yı zorlu bir seçim beklemektedir. Rüya’nın kendi kızı olma ihtimaliyle yüz yüze gelen Sultan geçmiş sırları eşelemeye başlar. Sultan, gerçekleri açığa çıkarıp Rüya’ya onun kendi kızı olduğunu açıklayacak mıdır?

Yorumlar