İçerde 6. yeni bölüm fragmanında Melek Sarp'tan şüpheniyor

Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı İçerde 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Melek'in Sarp'tan şüphelenmesi onu bazı şeylerin peşine düşmesine itiyor.

Tansiyonun hiç düşmediği İçerde 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çetin Tekindor ve Mustafa Uğurlu gibi usta isimleri kadrosunda bulunduran dizinin fragmanında da heyecan devam ediyor. Olayların giderek artması gelecek birçok hesaplaşmanın da habercisi oluyor. Melek ile gizli bir yakınlaşma içinde olan Sarp'ın Celal ile arasındaki sürtüşme sürüyor. Tüm olanlar karşısında Mert'te durmayarak yeni planlar peşinde koşuyor. Celal'e ve Yusuf'a Mert oyun oynarken, Melek'de Sarp'a oyun oynuyor. Akın Işık ile Celal'in yeni bir sevkiyat yapacağını Yusuf'a söyleyen Sarp operasyon için çalışmalara başladı ve bunu Mert'e de söyledi. Anlatılanlardan sonra ise emniyettekilerin bildiği bir bilgi içlerinde köstebek olduğunu düşündürecektir.

YEŞİM MELEK VE SARP'I GÖRÜYOR

Mert oyunu öğrendikten sonra Celal ile yeni bir plan hazırladı. Sarp tehlikeli sularda yüzerken adeta oyun içinde oyun yaşandı ve Melek ona tuzak kurdu. Melek'in bilgisayarında Akın Işık videosu vardır ve o videoyu Sarp gördüğünde onun polis olduğu ortaya çıkacaktır. Sarp ise onun gerçek olmayan telefon konuşmasını dinledikten sonra bilgisayarını alacakken Akın Işık'a verilecek olan çakmağı görerek vazgeçecektir. Melek durumu görür ve Sarp'ı öper. Fakat bu durum yeni olayların yaşanmasına da neden olacaktır. Celal'in sevgilisi Yeşim onları görmüştür ve ona Melek'in sevgilisi olduğunu düşündürecek cümleler kurar. 

OPERASYON ANLAŞILDI

Kebapçı Celal ile Mert yeni bir oyun düzenledi fakat Celal kendisini tek bi kelime ile ele verdi. Emniyettekilerin bildiği İnterpol'ü sahte Akın Işık ile konuşurken ele veren Celal Yusuf ve Sarp'ın oyunu anlamasına neden olur. Yusuf'un Celal'e düzenlediği operasyonda başarısız olması onun içlerinde bir köstebek olduğunu düşünmesine neden olur. Sarp'ın evde kalmasını isteyen Eylem ona karşı bir plan kursada başarısız olur ve Sarp'a söyledikleri ile onu daha da sinirlendirerek evi terketmesine neden olur. Sarp ise sonunda Necip'ten iyi bir haber almıştır. Ondan kardeşinin yaşadığını öğrenince çok sevinse de daha sonra Necip evi yakarak izini kaybettirmiştir. Bu arada Füsun’un Lokantası'nda Barış diye biri çalışmaya başlayacaktır. Kim olduğu henüz bilinmese de tüm dengeleri değiştirecek bir diğer isim de Barış olacaktır. Oyun içinde oyun İçerde yeni bölüm fragmanı ile tüm hızıyla devam ediyor.

İÇERDE 6. YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI

Yorumlar