Ne kadar döviz, o kadar köfte

İstanbul Beykoz'da restoran işletmeciliği yapan Ekrem Tuncer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısının ardından başlattıkları kampanyayla 1.000 dolar ya da avro bozdurana bedava yemek verdiklerini kaydetti.

Esnafın Türk lirasına sahip çıkmak amacıyla mücadele gösterdiğini anlatan restoran işletmecisi Ekrem Tuncer, "Cumhurbaşkanımızın çağrısına uyarak Kavacık Mangal ailesi olarak 1.000 dolar veya avrosunu bozduran bütün vatandaşlarımıza dekontlarını getirdikleri müddetçe köfte menümüz veya tavuk menümüzden bedava sunma imkanımız var." dedi.

Kampanyalarını sosyal medya hesaplarında duyurduktan sonra dekont getiren vatandaşlar olduğunu dile getiren Tuncer, şöyle konuştu:

"Sosyal medyada bununla ilgili eleştiriler de aldık. '1.000 doları olan insanın böyle bir şeye zaten ihtiyacı yoktur; fakir doyurun' şeklinde mesajlar da geldi. Burada amaç fakir doyurmak değil ekonomiye katkı sunmaktır. Bu amaçla Cumhurbaşkanımızın çağrısına kulak verdik ve bundan sonra da her türlü çağrıya da destek verebileceğimizi buradan ifade etmek istiyoruz."

Yorumlar