Nazmiye Oruçoğlu kimdir? Kim öldürdü, katili kim? (Müge Anlı 2 Kasım)

Müge Anlı'nın programında Nazmiye Oruçoğlu'nu kim öldürdü, katili kim sorularına yanıt aranıyor. Nazmiye Oruçoğlu kimdir sorusuyla ilgili detaylar haberimizde.

Müge Anlı 2 Kasım programında Nazmiye Oruçoğlu olayında detaylar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. İnsanlar şimdi Nazmiye Oruçoğlu'nu kim öldürdü, katili kim sorusuna yanıt aramaya başladı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında neler olacağı merak konusu oldu. Nazmiye Oruçoğlu kimdir sorusu şimdi izleyiciler tarafından araştırılıyor. İşte merak edilen tüm detaylar...

NAZMİYE ORUÇOĞLU'NU KİM ÖLDÜRDÜ?

13 Eylül'de bulunan kadın cesedinin kime ait olduğu ortaya çıktı. DNA sonucuna göre; 13 Eylül'de bulunan kadın cesedi, 6 Eylül'de kaybolan Nazmiye Oruçoğlu'na ait çıktı.

Abi Mustafa Oruçoğlu; "Büyük bir yıkım yaşadık, suçlular bulunsun istiyorum"dedi. Gözyaşlarına hakim olamayan Altune Duzla ise gözyaşlarına boğuldu. Duzla;"Benim hayallerim suya düştü. Katili bulunsun istiyorum. Benim ciğerlerim söndü."ifadelerini kullandı.

CENDERE YOLUNDA BİR MİNİBÜS BULUNDU

Araştırmalar sürerken, Kağıthane Cendere yolunda terk edilmiş bir minibüs bulundu. Minibüsün bagajından çıkan kadın cesedinde yapılan DNA testi sonucu, cesedin kayıp Nazmiye Oruçoğlu’na ait olduğu öğrenildi. Bir görgü tanığının da bir süre önce cesedin bulunduğu minibüse bir başka minibüsün yanaştığını söylemesi dikkati eski eş Yüksel Yağcı'nın üzerine çevirdi.

NAZMİYE ORUÇOĞLU OLAYI

İstanbul’da yaşayan ve gayrimenkul zengini olduğu öğrenilen iş kadını Nazmiye Oruçoğlu 18 Eylül tarihinde sır dolu bir şekilde ortadan kayboldu. İlk evliliğinde şiddet ve geçimsizlik nedeniyle ayrılan daha sonra ikinci evliliğini yapan ve yine şiddet gören Nazmiye Oruçoğlu ikinci eşiyle de maddi anlamda sorunlar yaşıyordu. 45 yaşındaki kadının kaybolduğu tarihten 13 gün sonra yokluğu fark edildi.

Ayrıldığı son eşi tarafından çocuğu teslim edilmek için aranan kadın günlerce telefonlarına cevap vermeyince kayıp olduğu anlaşıldı. Nazmiye Oruçoğlu’nun Boşandıktan sonra başka biriyle görüşmeye başladığı ve erkek arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Kadının eski eşleri ve yeni erkek arkadaşı ile de para problemi olması şüpheleri arttırmaya başladı. Telefona bağlanan eski eş karısının genellikle senetleri sakladığını ve borçların ödenmesine rağmen senetleri teslim etmediğini söyledi. 19 ve 11 yaşlarında İki çocuğu bulunan Nazmiye Hanım’dan hala bir haber yok.

Yorumlar