Nasri’nin Sevilla’ya gitmesine üzülmediler

Beşiktaş Yönetimi’nin transferini sonlandırmaya çok yaklaştıkları Samir Nasri’yi Sevilla’ya kaptırmaktan üzüntü duymadığı ortaya çıktı.

Beşiktaş Yönetimi’nin transferini sonlandırmaya çok yaklaştıkları Samir Nasri’yi Sevilla’ya kaptırmaktan üzüntü duymadığı ortaya çıktı. Beşiktaş, Manchester City ile Samir Nasri’nin kiralanması konusunda anlaşmış ve transfer imza aşamasına gelmişti ancak son anda İspanyol kulübü Sevilla devreye girdi ve Nasri’yi transfer etti.

Beşiktaş Yönetimi’nin Samir Nasri’nin Sevilla’ya transfer olmasına üzülmediği ortaya çıktı. Sevilla’nın araya girmesiyle bu oyuncudan vazgeçmek zorunda kalan Beşiktaş Yönetimi’nde, tam tersi olarak Oğuzhan Özyakup adı öne çıktı. Sevilla, Nasri’yi transfer etmeden önce Oğuzhan Özyakup’u istemiş ancak yönetim transfere onay vermemişti.

“TERCİHİMİZ TABİ Kİ OĞUZHAN ÖZYAKUP”

Nasri transferinin neden olmadığı konusunda kendi aralarında durum değerlendirmesi yapan siyah-beyazlı yönetimde bazı isimlerin “Oğuzhan’ı versek belki Nasri’yi almazlardı. Ama iki oyuncu arasında tercih yapacak olursak tabi ki Oğuzhan Özyakup” diye konuştukları vurgulandı.

SAMİR NASRİ: LA LIGA DÜNYANIN EN İYİ LİGİ

Transfer döneminde adı Beşiktaş ile geçen Samir Nasri itiraflarda bulundu. Beşiktaş’tan teklif aldığını doğrulayan Nasri, “Türkiye’den de teklifler geldi, onlara saygı duyuyorum ama La Liga dünyanın en iyi ligi. O yüzden tercihim Sevilla oldu” dedi.

3 AYLIK SÜREÇTE 11 YENİ OYUNCU

Yaz dönemi boyunca transferde yoğun bir çalışma temposu tutturan Beşiktaş, dikkat çekici rakamlar yakaladı. Siyah-beyazlı kulüp, 3 aylık süreçte 11 yeni oyuncuyu kadrosuna katarken, 11 futbolcusuyla da yollarını ayırdı.

Yorumlar