Napoli-Beşiktaş Şampiyonlar Ligi Maçının Bilet Satışları Sona Eriyor!

Beşiktaş Şampiyonlar ligin’de 19 Ekim Çarşamba günü zorlu Napoli maçına çıkıyor. Maçın biletleri 11 Ekim Salı günü Beşiktaş'ın Akaretler’deki klüp binasında satışa çıktı ve bilet satışlarının son günü 14 ekim Cuma olarak belirlendi.

Temsilcimiz Beşiktaş'ın sabırsızlıkla beklenen Şampiyonlar Ligin'de 19 Ekim Çarşamba günü saat 21.45'de deplasmanda Napoli ile karşılacağı heyecan dolu maçın biletleri 11 Ekim Salı günü satışa çıktığı açıklandı bilet satışları için son gün 14 Ekim cuma olarak belirlendi. Taraftarların Akaret'lerdeki Beşiktaş klüp binasında C blok 3. Katta biletleri bulabileceği açıklandı. Biletlerin satış fiyatı 30 Euro olarak belirlendi ödemelerin ise Nakit yapılacağı duyuruldu. Bilet almak isteyen taraftarların pasaport fotokopilerini yanlarında getirmeleri istenirken her bir pasapor için 1 bilet satılacağı, alınan biletlerin üzerine isim, soy isim yazılacağı stada giriş esnasında kapıda pasaport ve bilet üzerindeki yazan isimlerin kontrol edilip stada giriş yapılacağı açıklandı. İtalyan emniyetnin pasaport üzerindeki isim ile bilet üzerindeki isim uyuşmadığı halinde stada almama yetkisi olduğunu açıklayan Beşiktaş yönetimi bu hususa dikkat edilmesini rica ettiğini klüp taraflarına iletti.

BİLETLER 30 EURO

Bilet satış fiyatları 30 Euro olarak belirlendi. Ödemenin nakit ve Euro olarak yapılması gerekmektedir. 

Bilet satışlar 11-14 Ekim tarihleri arasında satışa sunulacaktır.

Bilet satış saatleri: 09.00 - 18.00

KARTAL'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ KARNESİ

Şampiyonlar Ligi'ne, 2016-2017 sezonu dahil olmak üzere 6 kez katılan siyah-beyazlı takım, bu organizasyonda 31 maç oynadı. 8 kez rakiplerini mağlup eden Beşiktaş, 4 karşılaşmayı ise beraberlikle tamamladı. Siyah-beyazlılar, 19 karşılaşmada ise rakiplerine mağlup oldu. Beşiktaş, 31 Şampiyonlar Ligi mücadelesinde 23 gol atarken, kalesinde 57 gol gördü.

ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇ PROGRAMI

18 EKİM SALI 21.45

Bayer Leverkusen - Tottenham

Club Brugge - Porto

CSKA Moskova - Monaco 

Dinamo Zagreb - Sevilla

Leicester City - Kopenhag

Lyon - Juventus

Real Madrid - Legia Varşova

Sporting CP - Borussia Dortmund

19 EKİM ÇARŞAMBA 21.45

Arsenal - Ludogorets

Barcelona - Manchester City

Bayer Munich - PSV

Celtic - Borussia M'gladbach

Dynamo Kiev - Benfica

Napoli - Beşiktaş

PSG - Basel 

Rostov - Atletico Madrid

Yorumlar