Nahide Cansu Kovancı kimdir? Kaç yaşında neden öldü?

Nahide Cansu Kovancı kimdir? Ünlü Youtuber Emre Özkan ile birlikte bir stüdyoda cansız bedeni bulunan Nahide Cansu Kovancı kaç yaşında ve neden öldü?

Bugün ünlü Youtuber Emre Özkan'ın ölüm haberi geldi. Emre Özkan'ın sevenleri bir hayli üzülürken ölümüyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Emre Özkan'ın yanında bir kişi daha vardı. Bu kişinin konservatuar öğrencisinin Nahide Cansu Kovancı olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine Nahide Cansu Kovancı kimdir sorusu merak edildi ve aratıldı. İki gencin yangında öldüğü öne sürüldü. Peki Nahide Cansu Kovancı kaç yaşında ve neden öldü? Detayları ve tüm merak edilenleri Ajanshaber.com.tr'de bulabilirsiniz.

NAHİDE CANSU KOVANCI KİMDİR?

Youtube Türkiye'de en sevilen Youtuberlardan bir tanesi olan Emre Özkan'ın ölüm haberi bugün alındı. Detaylar gelmeye başladıkça aynı stüdyoda yanında bir kişinin daha olduğu ve onun da hayatını kaybettiği belirlendi. Bunun üzerine Emre Özkan'ın yanındaki arkadaşı Nahide Cansu Kovancı kimdir sorusu merak edildi. İkili stüdyoda çıkan yangın sonucunda hayatını kaybetti. Sosyal medya üzerinde Emre Özkan için birçok mesaj yayınlandı.

Emre Özkan ile birlikte cansız bedeni bulunan Nahide Cansu Kovancı İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı öğrencisiydi. Kovancı bugün Bağcılar'da Özkan'ın kiraladığı stüdyoda sabaha karşı çıkan yangında can verdi.

CANSIZ BEDENLERİ BULUNDU

Bağcılar İstanbul Caddesi üzerideki bir stüdyoda sabah saat 06.00 sıralarında yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı değerlendirilen yangına itfaiye müdahale etti. Yangın itfaiye tarafından söndürüldü. 

İçeri giren itfaiye ekipleri 2 kişinin cesedini buldu. Cesetler incelenmek üzere Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, cesetlerin kimlikleri de tespit edildi. Yangında hayatını kaybeden 2 kişinin, Emre Özkan ve Nahide Cansu Kovancı olduğu anlaşıldı. 

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

EMRE ÖZKAN YÖNETMEN OLMAK İSTİYORDU

Youtube üzerinden yayınladığı eğlenceli parodi videolarıyla sık sık gündeme gelen Emre Özkan, İstanbul Arel Üniversite’nde Radvo, TV ve Sineme Bölümü okuyordu. Düğünlerde de piyanistlik yapan Özkan‘ın en büyük amacı okulunu bitirip yönetmen olmaktı.

Yorumlar