Mustafa Sandal ilişki iddialarına yanıt verdi

Bir TV programında Mustafa Sandal'la yakınlaştığını dile getiren oyuncu Ceren Hindistan'ın sözlerine ünlü popçudan düzeltme geldi. Mustafa Sandal, Ceren Hindistan ile arasında ilişki değil arkadaşlık olduğunu dile getirdi.

Ünlü oyuncu Ceren Hindistan, dün bir TV programına yaptığı açıklamada Mustafa Sandal’la ilişki yaşadığını ima etmişti. Güzel oyuncuyla yan yana gelmediğini söyleyen Mustafa Sandal, sözlerinin sonunda da Sadettin Saran’la aşk yaşayan eski eşi Emina Jahovic’e taş attı.

SANDAL'DAN JET CEVAP

Mustafa Sandal'ın geçtiğimiz gün gizemli bir güzelle Instagram'da fotoğraf paylaşmasının andından, ünlü şarkıcının yanındaki kişinin Ceren Hindistan olduğu iddia edilmişti.29 yaşındaki Hindistan, dün Kanal D'de yayınlanan 2.Sayfa programında Sandal'la sosyal medyada tanışıp konuşmaya başladıklarını söyleyerek adeta ilişki itirafında bulunmuştu. "Ona aşık olmayacak kadın tanımıyorum. Karşı tarafın açıklamamı istememesi de beni bastırıyor" diyen güzel oyuncuya 48 yaşındaki popçudan yanıt gecikmedi. Musti, Ceren Hindistan'ın yaratmaya çalıştığı 'aşk' algısını bozdu.

MUSTAFA SANDAL: "YAN YANA GELMEDİK"

Saklambaç'ta yer alan habere göre; "Ceren Hanım, aşk yakıştırmasının ardından bana sosyal medyadan mesaj atıp hayranlığını dile getirdi. Ben de karşılık verdim. Kendisiyle yan yana gelmedik. Aşk yok, arkadaşlık var."

Popçu, Haziran'da 10 yıllık evliliğini bitirdiği Emina Jahovic'in Sadettin Saran'la ilişkisine de şu sözleriyle gönderme yaptı:

"Benim için yeni biten bir evliliğin ardından bu kadar çabuk, yeni ve ciddi bir ilişkiye başlamak zor! İnsanların önce tanışması, sonra dost olması ve bir yola girmeleri sevginin, saygının doğal akışı değil midir zaten…".

Yorumlar