Müslüm filmi ne kadar izlendi? Toplam gişe rakamları ne kadar?

Müslüm filmi ne kadar izlendi sorusu insanlar tarafından şimdilerde araştırılıyor. Müslüm filmi toplam gişe rakamları ne kadar sorusuyla ilgili detaylar haberimizde.

Arabesk müziğinin usta ismi Müslüm Gürses'in yaşamını konu alan 'Müslüm' filminin ne kadar izlendiği insanlar tarafından büyük bir merakla araştırılıyorş. 26 Ekim'de izleyiciyle buluşan film rekora koşuyor. İnsanlar ise Müslüm filmi ne kadar izlendi sorusuna yanıt arıyor. Başrollerinde Timuçin Esen ve Zerrin Tekindor gibi usta isimlerin yer aldığı film kısa sürede büyük başarıya ulaştı. Peki Müslüm filmi toplam gişe rakamları ne kadar? İşte detaylar...

MÜSLÜM FİLMİ NE KADAR İZLENDİ?

Müslüm filmi ilk 10 günde 2 milyon 165 bin 341 seyirciyi sinema salonlarına çekmeyi başardı. Hafta sonu 788 bin 280 kişi tarafından izlenen 18 milyon bütçeli yapım, ilk 10 günde 29 milyon 647 bin 317 TL hasılat elde etti.

MÜSLÜM FİLMİ TOPLAM GİŞE RAKAMLARI NE KADAR?

Box Office Türkiye'den derlenen bilgilere göre, ilk üç günde 600 bin 141 kişinin izlediği Müslüm Gürses'in yaşamını anlatan filmin elde ettiği hasılat ise 29 milyon 647 bin lira oldu.

Senaryosunu Hakan Günday ile Gürhan Özçiftçi'nin kaleme aldığı filmin görüntü yönetmenliğini Martin Szecsanov, kurgusunu ise Mustafa Presheva yaptı.

Gürses'in çocukluğunu canlandıran Şahin Kendirci'nin oyunculuğuyla dikkati çektiği yapımda, Timuçin Esen, Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl, Erkan Can, Taner Ölmez, Erkan Avcı, Turgut Tuncalp ve Caner Kurtaran rol aldı.

Müslüm ile aynı gün vizyona giren "Rafadan Tayfa Dehliz Macerası" filmini ise 686 bin 324 kişi izledi.

Türk yapımı çizgi film serisi "Rafadan Tayfa"nın sinema uyarlaması olan yapımdan elde edilen hasılat da 8 milyon 843 bin liraya ulaştı.

Yorumlar

Çok Okunan Haberler
ABD'de TikTok yasaklanıyor!