Murat Tekin kimdir? Öldürüldü mü, katili kim?

Murat Tekin kimdir sorusu Müge Anlı'yı izleyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Murat Tekin öldürüldü mü, katili kim sorularıyla ilgili detaylar haberimizde.

ATV ekranlarında izleyici ekran başına kitleyen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Murat Tekin'e neler olduğu merak ediliyor. Tekin'in cesedi bir süre önce metruk bir binada bulunmuştu. İnsanlar şimdi Murat Tekin kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. Programda uzun bir zamandır Murat Tekin ile ilgili araştırma yapılıyor. Peki Murat Tekin'in katili kim? Murat Tekin öldürüldü mü? İşte merak edilen tüm detaylar...

MURAT TEKİN KİMDİR?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Murat Tekin'in akıbeti araştırılıyor. Programın ilerleyen zamanlarında Murat Tekin'in farklı cinsel eğilimleri olduğu ortaya çıktı. Murat'ın eşi Sakine hanım, "Kocamın farklı eğilimleri varmış. Ben gözümle görmedim ama bir kaç arkadaşından duydum. Daha sonra kızım, eşimin sosyal medya hesabından Engin Elekçi diye biriyle mesajlarını buldu." dedi.

Sakine hanım sözlerine şöyle devam etti;

77 gün sonra haberi Müge Anlı acı haberi verdi. 22 Ağustos'ta Sevgi Yolu'nda kaybolan Murat Tekin ölü bulundu. Polis Murat Tekin'in şüpheli ölümünü araştırıyor. Murat Tekin'in cansız bedenin yanında siyah bir poşet ve piknik tüpü bulundu.

Ailece gidip geldiğimiz eşimin arkadaşı Ergünler vardı. Bu iddiaları Ergün anlatmıştı bana. Murat ise bana Ergün'ün söylediklerini yalanlamıştı. Bir ara eşimle Ergün Kuşadası'na gittiler. O zaman araları bozulmuş. Ondan sonra ben Ergün'ün eşiyle görüşüyordum ama onlar birbiriyle görüşmüyorlardı."

Ardından canlı yayına bağlanan Ergün bey ise "Arkadaşımın özel hayatını herkes biliyordu. Benden öğrenmediler. Abileri de Murat'ın ne işler karıştırdığını biliyor." dedi.
 
"SAKİNE HANIMI 'MUAZZEZ' OLARAK BİLİYORDUK"

Daha sonra telefonla yayına bağlayan ve Murat'ın çocukluk arkadaşı olduğunu söyleyen bir kişi, Murat'ın eşi Sakine hanımın her şeyi bildiğini ileri sürdü. "Sakine hanımın ismini biz Muazzez olarak biliyorduk." diyen Murat'ın arkadaşı sözlerine şöyle devam etti;

"Murat evini terk edecek birisi değildi. Ben ağzımı açarsam ortalık çok karışacak. Rasim abi Sakine hanımın ne olduğunu çok iyi biliyor. Murat'ın kaybolmasının nedeni Sakine'yle alakalı bir durum. Murat, ablası öldükten sonra bunalıma girdi. Siz Ergün'ün eşini de Sakine hanımla annesini de iyi araştırın."

Yorumlar