Murat Tekin kimdir? İntihar mı etti? Öldürüldü mü?

Murat Tekin kimdir sorusu Müge Anlı'nın programından sonra merak ediliyor. Peki Murat Tekin intihar mı etti? Öldürüldü mü?

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 77 gündür haber alınamayan Murat Tekin ile araştırma yapılıyor. Müge Anlı Tekin ile ilgili acı haberi verdi. 22 Ağustos'ta Sevgi Yolu'nda kaybolan Murat Tekin ölü bulunduğu açıklandı. İnsanlar şimdi Murat Tekin öldürüldü mü sorusuna yanıt arıyor. Murat Tekin kimdir, intihar mı etti sorularıyla ilgili detayları sizin için derledik.

MURAT TEKİN ÖLDÜRÜLDÜ MÜ? İNTİHAR MI ETTİ?

ATV ekranlarında acı haber duyuruldu. 77 gün sonra Murat Tekin'in cansız bedenine ulaşıldı. Polis Murat Tekin'in şüpheli ölümünü araştırıyor. Murat Tekin'in cansız bedeni metruk bir binada bulundu. Murat Tekin'in cesedinin yanında siyah bir poşet ve piknik tüpü bulundu.

Daha önce Murat Tekin'in arkadaşı programa katıldı. Cesedin bulunduğu bina, telefonun son kez sinyal verdiği yerin hemen yakınında yer alıyor. Polis ekipleri Murat Tekin'in ölü bulunduğu yerde 6 torba delil topladı.

Programa telefon bağlantısı ile katılan mahalle sakini Cemile Özhan "Daha önce koku yoktu ama bir haftadır çok ağır bir koku vardı" dedi. ATV kameraları, Murat Tekin'in cansız bedeninin bulunduğu metruk binayı görüntüledi.

Yorumlar