Mükemmel Hata Dizisi hangi kanalda? Oyuncu kadrosu ve karakterleri

Mükemmel Hata Dizisi hangi kanalda sorusu yaz dizilerini merak eden izleyiciler tarafından sorulmaya başlandı. Mükemmel Hata dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri ile ilgili detaylı bilgi Ajanshaber.com'da.

Dizilerin teker teker sezon finaline girmesinin ardından kanallarda günlerdeki boşlukları doldurmak için yaz dizileri ile ilgili projelerini hayata geçirmeye başladı. Şimdiden ismi, konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken birçok yaz dizisi haberleri almaya başladık. Bu diziler arasında Mükemmel Hata dizisi de yer alıyor. Dizinin adını duyan izleyiciler Mükemmel Hata dizisi hangi kanalda sorusuna cevap arıyor. Dizinin kanalı tam olarak belli olmasa da prensipte Fox TV ile anlaşmaya varıldığı konuşuluyor. Gold Film'in yapımcısı Faruk Turgut konuyla ilgili detaylı bilgileri paylaştı. Mükemmel Hata oyuncuları ile de dikkat çekeceğe benziyor. Mükemmel Hata karakterleri ile ilgili merak edilen tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

MÜKEMMEL HATA HANGİ KANALDA?

Mükemmel Hata dizisi yaz sezonunda ortalığı kasıp kavuracağa benziyor. Yeni sezonda ekrana gelmesi beklenen dizilerden birisi de Mükemmel Hata dizisi olacak. İzleyiciler şimdiden Mükemmel Hata hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor. Prensipte Fox TV'yle anlaşıldığı fakat henüz ortada kesin bir şey olmadığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.



MÜKEMMEL HATA NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Mükemmel Hata isimli yeni dizi çok yakında televizyondaki yerini alacak. Gold Film yapımcısı Faruk Turgut‘un paylaştığı ve önümüzdeki sezon televizyonda yayınlanmasını beklediğimiz yeni dizisi Mükemmel Hata‘nın senaryosu da belli olmaya başladı.

MÜKEMMEL HATA TEKNİK EKİBİ BELLİ OLMAYA BAŞLADI

Mükemmel Hata dizisinin senaryosunu Aslı Zengin ile Banu Zengin Tak kaleme alacaklar. Elbette senaryo dışında bu yazılanları en iyi canlandıracak oyuncuların kimler olacağını da yine yapımcı belirleyecek. 2018-2019 yeni sezonda ekranlara gelmesi beklenen dizinin senaryosu da tamamlanmadı henüz yapım aşamasında. Dizi oldukça iddialı bir yapım olacak be sırlarla dolu gizemli bir dizi bekleyenleri memnun edecek.

DİZİNİN SLOGANI BELLİ OLDU

Dizinin parolası ”Bazı Hatalar Mükemmel Sonuçlara Sebep Olabilir” diye başlayacak ve bu slogan ile ekranlara gelecek. Hangi kanalda ve ne zaman başlayacağı konusunda henüz net bilgiler bulunmayan dizinin 2018 Eylül ayında başlaması bekleniyor. Büyük ihtimalle Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan bu gizemli dizideki sır perdesinin nasıl aralanacağı şimdiden merak ediliyor.

Yorumlar