Muhteşem İkili Dizisi Oyuncu Listesi

Muhteşem İkili dizisi oyuncu listesi dizi severler tarafından internette araştırılıyor. Muhteşem İkili oyuncuları ile ilgili detayları sizin için araştırdık.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Muhteşem İkili şimdiden izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı. Reyting listesinde önemli bir yere gelen dizinin oyuncuları da dikkat çekiyor. Başrollerinde Kerem Bürsin, İbrahim Çelikkol, Öykü Karayel ve ve Özge Gürel'in yer aldığı dizinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Muhteşem İkili dizisi oyuncu listesi dizi izleyicileri tarafından merakla araştırılıyor. Merak ettiğiniz detayları haberimizde bulabilirsiniz.

MUHTEŞEM İKİLİ DİZİSİ OYUNCU LİSTESİ 

Kanal D’nin en iddialı projelerinden olan Muhteşem İkili izleyiciler tarafından büyük bir beğeniyle izleniyor. Diziyi merakla takip eden izleyiciler internette Muhteşem İkili dizisi oyuncu listesi ile ilgili araştırma yapıyor. İşte detaylar...

Yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği Muhteşem İkili’de Özge Gürel, MKC (Kerem Bürsin)’nin özgür ruhlu kız kardeşi Nilüfer’e hayat verirken; Öykü Karayel ise, başarılı bir avukat olan eski eşi Yağmur'u canlandırıyor.

Kerem Bürsin- Mustafa Kerim Can

Mustafa Kerim Can, MKC olarak tanınan, Avrupa Yakası Organize Şube'nin en iyi polisi. Zenginliği ile tanınıyor ama bu zenginliğinin nerden geldiğini kimse bilmiyor. Huysuzluğu ve söylenmesi ile ünlü, bir de gözü karardığında delice bir güce kavuşmasıyla. Şıklığına önem veren, bakımlı bir adam. Her şeyi de kendisi kadar ciddiye alıyor. Boşandığı eski karısı Yağmur'a hala aşık. Oğlu Mehmet Kaan Can'a çok bağlı.

İbrahim Çelikkol – Mert Barca

Mert Barca ya da emniyette tanındığı ismi ile Barca, Anadolu Yakası Organize Şube'nin en iyi polisi. Oldukça yakışıklı ama bir o kadar da dış görünüşünü önemsemeyen bir adam. Geçmişte ona düzenlenen bir suikastta karısını ve doğmamış bebeğini kaybetmiş. Karısının ve çocuğunun katili bulunmamış. Organize şubeden emekli babası dışında kimsesi yok. İşi ve karısının intikamı her şeyi.

Öykü Karayel- Yağmur

MKC'nin eski karısı, oğlu Mehmet Kaan'ın annesi. Başarılı bir avukat. İnatçı, başarı azmi olan bir kadın. MKC nin aşırı kontrolcülüğüne boyun eğecek bir karakter değil. O yüzden boşanmışlar. İçten içe hala MKC‘yi sevse de MKC değişmediği sürece onu hayatına kabul etmeye niyeti yok.

MUHTEŞEM İKİLİ KONUSU

Barca ve MKC, kendi bölgelerinin başarılı komiserleridir. Suçla savaşlarında gözü pek davranan ikili, bu sefer beraber operasyon yapmak üzere görevlendirilirler. Fakat, bir sorun vardır: Barca ve MKC hiç anlaşamazlar. Çünkü iki kafadar, polis akademisinden beri bir rekabetin içindedirler. Kişisel meseleleri de anlaşmazlıklarına cevap niteliğindedir. Sonuç olarak, müdürlük tarafından bir operasyon için görevlendirilirler. 

Yorumlar