Müge Anlı ile Tatlı Sert 21 Ekim son bölüm iğrenç bebek tecavüzü ifşası

Müge Anlı 21 Ekim'de yaşananlar herkesin tüylerini diken diken etti. Müge Anlı ile Tatlı Sert, Himmet Aktürk'ün itirafı ile sarsıldı. Oysa ki Irmak henüz daha 3.5 yaşındaydı

Müge Anlı 21 Ekim Cuma günü yaşananlar adeta herkesi şok etti. Ortadan kaybolan 3.5 yaşındaki minik kızın feci şekilde öldürülmesinin öğrenilmesi akabinde, yaşanan iğrenç rezalet perdesi de aralandı. ATV ekranlarında kayıpların bulunması yanı sıra, bir çok cinayet vakasının da çözülmesinde destek olan ve halk birliği ile bunu sağlayan Tatlı Sert programında Cuma günü yaşananlar herkesin ağzını açık bıraktı. Irmak Kupal isimli küçük çocuğun katili canlı yayında yayınlandı. Cinayetin ardındaki sırperdesindeki ismin Himmet Aktürk'ün minik kıza tecavüz ettiği ve sonrasında da öldürdüğü öğrenildi. 

 MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 21 EKİM YAŞANANLAR

Gün gün tüm gizleri bulan Müge Anlı'da bulunan katil Himmet Aktürk'ün canlı yayında açıklamaları da adeta kan dondurucu türdendi. Himmet Aktürk'ün küçük kıza tecavüz etmesini 'kadınlar parayla benimle birlikte olmuyor' diyerek anlatması dehşet vericiydi. Aktürk küçük çocuklara cinsel istek duyduğunu da itiraf etti. 

İŞTE HİMMET AKTÜRK'ÜN İĞRENÇ AÇIKLAMALARI

Himmet Aktürk'ün kamera arkasında yaptığı Irmak cinayetini izleyen herkesi kahretti. Irmak'ı öldürmekten çok cezaevine gireceği için ağlayan Himmet Kural, "Beni döverler, beni ayrı bir odaya koysunlar' diyerek itirafı sırasında isteklerde de bulundu. Irmak'ın cesedinin yerini söylemesini isteyen Müge Anlı'ya "Ben polisten korkuyorum. Bir yere koydum ama hatırlamıyorum. Döverler beni... " diyerek uzun süre direndi. Ardından da küçük Irmak'ı nereye gömdüğünü anlattı. Himmet Aktürk'ün küçük kızı öldürme sebebini "Kadınlarla birlikte olamıyorum. Parasızlıktan işte... " diyerek anlatması tüyleri diken diken etti.

POLİS HAREKETE GEÇTİ

Himmet Aktürk Manisa'dan giden polis ekiplerince teslim alınarak Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldükten sonra iğrenç açıklamalarına devam etti. Polise verdiği ifade de çocuğa tecavüz ettikten sonra boğarak öldürdüğü, cesedi çuvala koyarak hurdacılık yaptığı el arabasının alt kısmına sakladığı ve yaklaşık 800 metre uzaklıktaki çöp konteynerine attığını söylediği belirtildi. Zanlı H.A'nın küçük kızın cesedini gömdüğü yerde, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Ankara Köpek Eğitim Merkezinden getirilen "Ateş" ve "Barbi" adlı köpeklerin yardımıyla arama çalışması yapıldı. Köpeklerin katıldığı çalışmalardan sonuç alınamaması üzerine 4 dönümlük bağ sahası kazılmaya başlandı.

MÜGE ANLI O ANLARI ANLATTI

'3.5 yaşındaki Irmağı boğuyor. Evlere bakılmaya başlanınca hurda arabasının içine çocuğun cesedini koyuyor. Önce götürüp çöp konteynırına atıyor. Ardından kendine bir sucuk ekmek alıp eve dönüyor. Gece saat 24.00'da çöp konteynırına gidiyor. O gün de çöpler toplanmamış. Bunu görünce burda bulurlar korkusuyla çuvalı omuzuna atıp 3 kilometre öteye bağ evlerinin olduğu yere götürüyor. Orada çocuğu elleriyle toprağı kazıp gömüyor. Sonra eve dönüp evde temizlik çalışmasına başlıyor. "

 

PEDOFİLİ ANLI SAYESİNDE SOSYAL MEDYADA

Son zamanlarda yaşanan çocuk tecavüzleri ile Pedofili tekrardan gündeme düştü. Sübyancı birey olarak bilinen bu ruh hastası inanlardan çocuklarını korumak anne ve babanın birinci vazifesi iken ilk yolun, çocuğu kesinlikle yalnız bırakmamaktan geçtiği de uzmanlarca söylenmekte. 

PEDOFİLİ AÇIKLAMASI

Pedofili ya da sübyancılık, yetişkin bir kimsenin ergenlik öncesi çocuklarI veya ergenliğe yeni girmişleri cinsel açıdan çekici bulması ve cinsel eğiliminin çocuklara yönelik olmasına neden olan psikoseksüel rahatsızlık.Bu rahatsızlığa sahip kişilere pedofil ya da sübyancı denir. Sübyancılar -tipik olarak- yetişkin cinsel ilişkiden zevk almakta güçlük çekerler, özgüvenleri eksik olabilir ve çocuklarla ilişkiyi yetişkinlere nazaran daha az tehdit edici bulurlar. Sübyancının eğilimi karşı cinse veya kendi cinsine olabilir. Sübyancıların büyük çoğunluğu erkektir ve bu durum kadınlarda çok nadir görülür

Yorumlar