Müge Anlı 27 Ekim Aleyna Tilki ailesine şok! Kızı devlet alabilir açıklaması

ATV ekranlarının vazgeçilmezi Müge Anlı ile Tatlı Sert, gündemdeki isim Aleyna Tilki ile ilgili açıklama yaparken, diğer bir bölümde de kayıp olan İranlı Esin İmre isimli kız çocuğunu ailesine kavuşturdu

Hafta içi her sabah ATV ekranlarında yerini alan Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün de çok konuşulacak bölümü ile akıllarda yer edindi. Gündemde gece klüplerine ailesinin izni ile çıkan 16 yaşındaki Aleyna Tilki, herkesin tepkisini çekmiş ve ailesi de türlü türlü laflara maruz kalmıştı. Tilki ile  ilgili Anlı, çarpıcı iddialara ortaya attı. Geçtiğimiz hafta canlı yayında minik Irmak cinayetinin sapığı Himmet Aktürk cinayeti itiraf etmiş ve minik kıza tecavüz ettikten sonra öldürdüğünü açıklaması akabinde de gömdüğü yeri göstermişti. O günden sonra gündemde olanPedofilinin bi hastaık değil sapkınlık olduğu sosyal medyada trend topiclere oturdu. Geçtiğimiz günlerde Esenler'de kaybolan bir çocuk, Anlı'nın duyurusu sonrasında bir servis şoförü tarafından bulundu. 27 Ekim tarihli yayında ise ailesinin İran'da bıraktığı Esin İmre isimli kız çocuğundan güzel haberler geldi. Adeta arka arkaya kayıpların bulunmasına şahit olan ve polis - vatandaş ortak çalışmaları ile bunu sağlayan Anlı'dan herkes korkar oldu.Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta kayıp olan bir başka çocuk ise muhtemelen usta sunucunun takibinden kurtulmak isteyen çocuk hırsızları tarafından getirilip evinin önüne bırakıldı. 

MÜGE ANLI 27 EKİM'DE DE BAŞARDI

Geçtiğimiz günlerde 7 ay önce İran'da bırakılan Esin İmre isimli kız Müge Anlı programında ailesine kavuşturuldu. İzine ulaşan Anlı, gerekli izinler ile Türkiye'ye getirlme çalışmaları bugün neticelendirildi. Muhsin Dezai’nin hapse girmesi nedeni ile Esin, Muhsin’in amcasını oğlunun evinde yaşamaya başlamış, Muhsin’den kurtulmak için evinde kaldığı kişi ile nişanlanmayı kabul etmiş ve bu süre içerisinde de kendisini aradıklarını öğrenmişti. Tatlı Sert ekibine ulaşarak durumunu anlatan Esin, ekipten kendisini oradan kurtarmak için ecele etmelerini istemişti. Aksi takdirde Dezai hapisten çıktığı takdirde Esin'i amcasının oğlu ile evlendirecekti ve Esin'in Türkiye'ye dönmesi imkansızlaşacaktı. Dün gece saatlerinde ise Müge Anlı'nın aracıllığı ile kız çocuğu İran'dan İstanbul'a getirildi. Karşılamaya ise babanesi ve babası gitti. Babaanne ve torunun 4.5 yıl sonra kavuştuğu havalimanında göz yaşları sel olup aktı. Çocuk şube tarafından ifadesi alınan Esin'in de istediği üzerine babası ile yaşamasına karar verildi.

 

ALEYNA TİLKİ AÇIKLAMALARI

Henüz 16 yaşında bir kız çocuğuydu Aleyna Tilki. Bu sıralar ekranlarda ve gündemde çok olmasının sebebi ise bir gece klübünde sahne allması oldu. Müge Anlı, 16 yaşında gece kulüplerinde sahne alan Aleyna Tilki'nin ailesine seslenerek 'Gerekirse devlet anne ve babasından bu türdeki çocukları alabilir" dedi.' 16 yaşında gece kulübü ve barlarda sahne alan Aleyna Tilki'ye yaşının küçüklüğünden dolayı eleştiriler gelmeye devam ediyor. Aleyna Tilki'nin ailesine bir uyarıda Müge Anlı'dan geldi. Anlı, Aleyna Tilki'nin ailesine seslenerek 'çocuğunuzu sahneden alın' dedi.  Anlı, 18 yaşından küçük olan herkesin çocuk olduğunu belirterek, küçük olan çocuklara dil uzatmak, göz uzatmak ve ailelerin buna göz yummasının da suç olduğunu söyledi. Aleyna'nın yaşının küçük olmasına rağmen sahne almasını eleştiren Anlı, 'Aleyna'nın sesi güzel olabilir ancak şu anda sahnede olması doğru değil, dedi.  Eğer sanatçı olmak istiyorsa konservatuvar okuması gerektiğinin altını çizen Anlı, 2000 doğumlu bir çocuğun sahne almasının doğru olmadığını belirterek, 'gerekirse devlet anne ve babasından bu türdeki çocukları alabilir' dedi.

ALEYNA TİLKİ İÇİN BAKANLIK DEVREYE GİRDİ

6 yaşındaki Aleyna Tilki’nin gece kulüplerinde sahneye çıkmasının yasaya aykırı olduğunu söyleyen Bakan Mehmet Müezzinoğlu "Yasa çocuklarımızı korumaya yönelik. Söz konusu duruma hoşgörüyle yaklaşılamaz. Bu noktada anne ve babaların sorumluluklarını yerine getirmesi gerekiyor" dedi. "18 yaşından küçük olan herkes bizim için çocuktur. Ruhsal ve psikolojik gelişimlerinin tamamlanması için bu yaş altındaki herkesin kötü alışkanlıklardan ve gelişimine olumsuz etki edecek ortamlardan uzak tutulması gerekmektedir. Biz eğitim merkezlerimizin çevresinde dahi alkollü mekanlara geçit vermezken eğitim yaşındaki çocuklarımızı bu alışkanlıkların merkezlerine asla teslim edemeyiz."

Yorumlar