MSB acı haberi duyurdu: 2 şehit, 3 yaralı

Milli Savunma Bakanlığı, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde arama tarama faaliyeti sonrasında yapılan saldırıda 2 askerin şehit olduğunu, 3 askerin yaralandığını açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde 11 Eylül'de arama/tarama faaliyeti sonrasında yapılan saldırı sonucunda 2 askerin şehit olduğunu açıkladı. Açıklamada, 3 askerin yaralandığı ve derhal hastaneye sevk edildiği bilgisi verildi. 

Saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mücahit Sınırtepe'nin Kayseri'deki ailesine acı haber ulaştı. Melikgazi İlçesi Tınaztepe Mahallesi Ayyıldız Apartmanı’nda yaşayan şehidin yakınları acı haberle kahroldu. Şehit Mücahit Sınırtepe'nin babası Faruk Sınırtepe ve anne Suzan Sınırtepe ile 3 kardeşi ve yaklaşık 2 ay önce evlendiği eşi Sevinç Sınırtepe gözyaşı döktü.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Ramazan Demir ve Mücahit Sınırtepe için Hatay Havalimanında tören düzenlendi. Törenin ardından şehitlerin naaşı memleketlerine uğurlandı. Mücahit Sınırtepe, bugün ikindide Kalemkırdı Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Yorumlar