Miras Dizisi hangi kanalda? Oyuncu kadrosu ve karakterleri

Yaz aylarında TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan dizi şimdiden dikkat çekmiş durumda. Peki Miras Dizisi hangi kanalda? Oyuncu kadrosu ve karakterleri kimler. Haberimizde...

TRT 1 ekranlarında hayata geçecek dizi olan Miras şimdiden dikkatlari üzerine çekmiş durumda. Konusu ve kast seçimiyle dev oyuncuları barındıran dizi olan Miras Dizisi hangi kanalda? Oyuncu kadrosu ve karakterleri sizin için araştırdık haberimizde...

MİRAS DİZİSİ HANGİ KANALDA?

Miras dizisinin hangi kanalda olduğu merak ediliyordu. Dizi TRT1 ekranlarında kendine yer edinecek. Geçtiğimiz sezon dizileriyle reytinglerde iyi sıralarda yer alan TRT 1'in Miras dizisi şimdiden dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi reytin rekorları kıran Diriliş Ertuğrul'un sezon finali yapmasının ardından TRT1, o boşluğu Miras ile doldurmayı planlıyor.

MİRAS DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Sadullah Celen'in yönetmen koltuğunda oturduğu dizide, oyuncu seçimleri dikkat çekiyor. Miras dizisinin oyuncu kadrosu ve karakterleri ile dikkat çekse dedizini kastı tam belli olmasa da başrolü için Serkan Çayoğlu ile anlaşıldığı söyleniyor. Serkan Çayoğlu'nun partmeririnin ise Fulya Zenginer olduğu konuşuluyor. Klasik külkedisi masalı gibi zengin bir erkeğin fakir bir kıza olan aşkını anlatacak olan dizi yaz ayında ekranlarda tatlı bir esinti bırakacak gibi. Kış sezonunda dram ağırlıklı dizilerin yerini yaz aylarında daha romantik, komedi tarzında diziler daha çok izleniyor. 

Serkan Çayoğlu kimdir?

Eğitimini Erlangen Üniversitesi’nin Ekonomi bölümünde Almanya'da tamamlamıştır. Önceleri modellik yapmayı düşünen Serkan Çayoğlu, bir süre sonra oyunculuğa yönelmiş ve Ümit Çırak, Dolunay Soysert gibi isimlerden profesyonel oyunculuk eğitimi almıştır. İlk olarak 2012 yılında Kuzey Güney dizisinin sezon finalinde Merve Boluğur’un İtalya’dan gelen arkadaşını canlandırmış olup sonrasında Zeytin Tepesi’nde yer almıştır.

Hande Yener’in “Ya Ya Ya” klibinde de oynamıştır. 2014 yılında başlayan Kiraz Mevsimi dizisinde Ayaz Dinçer rolünü canlandırmıştır. Dizi 2015 yılında final yapmıştır. Oyuncu daha sonra, Hayatımın Aşkı dizisinde, Demir Cerrahoğlu karakteriyle kamera karşısına geçmiştir.En son Börü dizisinde baş rol oyuncusu olarak boy gösterdi.

Fulya Zenginer kimdir?

Fulya Zenginer, 21 Temmuz 1989 tarihinde istanbul’da dünyaya gelmiştir. 10 yaşında iken babasını kaybetmiştir. Zeytinburnu Nuri Paşa İlköğretim Okulundan mezun olduktan sonra Bakırköy Lisesinden mezun oldu. Haliç Üniversitesi İşletme Fakültesinde Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünde lisans eğitimini tamamladı.

Fulya Zenginer, Lise bittikten sonra katıldığı Tümay Özokur ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. Eş zamanlı olarak devlet tiyatrosu oyuncusu ve sanat yönetmeni Aytekin Özen‘den bir süre yoğun tempoda tiyatro eğitim almıştır.

2006 yılında “İki Aile” dizisinde küçük bir rol ile dizi oyunculuğuna başladı. Ardından 2009 yılında Turkcell ve Pepsi markalarının kampanya reklamında oynadı.

Fulya Zenginer, 2008 – 2010 yılları arasında “Küçük Kadınlar” dizisinde Özge Borak, Hande Soral, Fulya Zenginer, Ekin Türkmen, Elit İşcan, Kıvanç Kasabalı, Ahmet Levendoğlu, Burak Sağyaşar ile beraber rol aldı. Bu dizi ile ekranların tanınan yüzü haline gelen güzel oyuncu iyi projelerde rol almaya devam etti. 2012 – 2013 yılları arasında “Benim İçin Üzülme” dizisinde Buse karakterini canlandırırken Fulya Zenginer, Tansel Öngel, Çağlar Ertuğrul, Öykü Çelik, Ünal Silver, Beyazıt Gülercan, Eren Hacısalihoğlu, Sacide Taşaner, Selin Şekerci ile beraber oynadılar.

Yorumlar