MHP Milletvekili Adayı Eyyup Yıldız'a saldırı yapıldı

MHP Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Eyyup Yıldız'a kimliği belirsiz şahıslar tarafından akşam saatlerinde saldırı yapıldı.

MHP Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Eyyup Yıldız'a kimliği belirsiz şahıslar tarafından akşam sıralarında saldırı yapıldı.

Ankara’da taziye ziyaretinden dönen MHP’lileri taşıyan otobüse saldırı gerçekleştirildi. Aracın ön camına isabet eden taş nedeniyle, araç şoförü yaralandı. Öte yandan araçta çocuklar ve kadınlar da vardı.

Seçim otobüsü ile halkı selamladıkları sırada kimliği bilinmeyen kişiler tarafından seçim otobüslerine taşlı saldırılar yapıldı. Herhangi ölü yada ağır yaralının bulunmadığı saldırı ufak yararla atladıldı. Saldırının kimin tarafından yapıldığı henüz netleşmese de polis zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

Saldırıda yaralanan otobüs şoförünün durumunun ağır olmadığı ve ambulans ekiplerince müdahalede bulununduğu gelen bilgiler arasında yer aldı.

"CUMHUR İTTİFAKINI HAZMEDEMEYNELER SALDIRDI"

Olaydan haberdar olarak gelen Milletvekili Adayı Eyyup Yıldız, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ile birlikte Elmadağ’da bir taziye ziyaretinde bulunduklarını aktaran Yıldız, “Programımıza yoğun bir konvoyla beraber gittik. Ne yazık ki biz şehidimize taziyeye gittiğimiz sırada, Cumhur İttifakı’nı hazmedemeyen terör örgütü mensuplarının saldırısına maruz kaldık. Cenabı Allah’ın izniyle durmayacağız, çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizi bu tür provokatör eylemlerle, taşlamalarla kimse durduramayacak” ifadelerini kullandı.

EYYUP YILDIZ KİMDİR?

Eyyup Yıldız, 1976 yılında Erzurum’da dünyaya geldi. 3 yaşındayken ailesiyle birlikte Ankara’ya yerleşen Yıldız, eğitim hayatını burada tamamlayarak, erken yaşlarda ticari hayata atıldı.

Öğrencilik yıllarından itibaren fikir ve gönül dünyasını kuşatan Ülkü Ocakları’nda çeşitli görevlerde bulundu. 1990-1993 yılları arasında Yenimahalle-Yeşilevler Ülkü Ocakları’nın bünyesinde farklı kademelerde görev yapan Eyyup Yıldız, 2017-2018 yılları arasında Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Eyyup Yıldız, Kurucusu ve Genel Koordinatörü olduğu Yıldızlar Tanıtım Organizasyon Limited Şirketi ile 2004 yılından itibaren Milliyetçi Hareket Partisi’nin Türkiyegenelindeki tüm organizasyonlarının Teknik Koordinatörlüğü’nü yürüttü.

Siyasi ve ticari faaliyetlerinin yanı sıra ekonomik iş birliği platformlarında, sosyal ve kültürel alanda çalışmalar yaptı. Eyyup Yıldız halen birçok sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik yapmaktadır.

Eyyup Yıldız, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Yorumlar