MHP Giresun Belediye Başkan adayı Hasan Yılmaz kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

MHP Giresun Belediye Başkan adayı Hasan Yılmaz kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Hasan Yılmaz kaç yaşında ve nereli sorularının yanıtı haberimizde.

MHP'nin 50 şehirdeki belediye başkan adayları bugün resmen açıklandı. Vatandaşlar adayların açıklanmasının ardından internette araştırmaya yapmaya başladı. Adayların kim olduğu ise merak edilen soruların başında yer aldı. MHP tarafından Belediye Başkan adayı olarak Hasan Yılmaz gösterildi. İnsanlar şimdi internette MHP Giresun Belediye Başkan adayı Hasan Yılmaz kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. Ajans Haber ekibi olarak Hasan Yılmaz ile ilgili merak edilen detayları sizin için araştırdık. Hasan Yılmaz kaç yaşında, nereli sorularının yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

MHP GİRESUN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HASAN YILMAZ KİMDİR?

MHP belediye başkan adaylarının birçoğu bugün açıklandı. Partinin Giresun belediye başkan adayı Hasan Yılmaz oldu. İnsanlar şimdi Hasan Yılmaz kimdir sorusuna yanıt arıyor. Soruyla ilgili detayları sizin için araştırdık. İşte merak edilen detaylar...

MHP Giresun Belediye Başkan Adayı Hasan Yılmaz, 1964 yılında Giresun'da doğdu. Kayseri Erciyes Üniversite Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu.

Üniversite yıllarında Ülkü Ocakları'nda görev aldı. Aynı üniversitede Anatomi Bölümü'nde iki yıl araştırma görevlisi olarak çalıştı.

1993-1997 yılları arasında Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Anestizi Reanimasyon Araştırma Görevlisi uzmanlık eğitimi aldı.

1997 yılında aynı üniversitede öğretim görevlisi olarak görev yapmaya başladı. 1999 yılında ise Giresun Devlet Hastanesi'nde Anestizi Reanimasyon Uzmanı olarak göreve başladı.

2008 yılında Giresun'da kurduğu özel bir hastanede göreve başladı. 2009 yılında MHP'den Giresun Belediye Başkanlığına aday adayı oldu.

İki dönem Tabip Odası Genel sekreterliğini yürüten Yılmaz, bir dönem Giresunspor'da yöneticilik yaptı.

Yorumlar