Engelli çocuğu olan kamu görevlilerine çocuk yardımı kapsamında 0-6 yaş grubundaki çocukları için 552 lira 26 kuruş (750 gösterge rakamı), 6 yaş üstü çocukları için 276 lira 13 kuruş (375 gösterge rakamı) olarak ödenecek.

22 37

Müze araştırmacısı, restoratör ve sanat tarihçilerine, arkeologlar için öngörülen ek özel hizmet tazminat tutarı baz alınarak açık çalışma mahallindeki görev yaptıkları her gün için 251 lira 83 kuruş (en yüksek devlet memuru aylığının yüzde 3,6'sı) fazla ödeme yapılacak.

23 37

Sözleşmeli personele ödenen harcırahların kapsamı genişletilecek, sözleşmeli personel de sürekli görev yolluğu hakkından faydalandırılacak ve araziye çıktıkları her gün için harcırah hükümlerinden yararlandırılacak.

24 37

İdari büro görevlisi ve idari destek personeli ünvanlı sözleşmeli personelin maaşlarına ilave 699 lira 53 kuruş (10 puan) ödeme yapılacak.

25 37