Meleklerin Aşkı dizisi oyuncuları ile dikkatleri üzerine çekti

Show TV ekranlarında ilk bölümüyle ekranlara gelen Meleklerin Aşkı dizisi oyuncuları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Meleklerin Aşkı oyuncuları ile ilgili merak edilenler Ajanshaber.com'da.

Süreç Film'in yapımcılığını üstlendiği Meleklerin Aşkı dizisi yaz dizisi kapsamında Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıktı. İlk bölümüyle dikkatleri üzerine çeken dizinin oyuncuları merak edilmeye başlandı. Meleklerin Aşkı oyuncuları arasında Gülper Özdemir, Berkay Hardal, Oya Başar, Didem Balçın, Toygan Avanoğlu ve Serkan Kuru gibi ünlü isimler yer alıyor. Meleklerin Aşkı dizisi oyuncuları ilgili detaylı bilgiyi ve oyuncuların hayat hikayelerini sizler için Ajans Haber farkıyla haberimizde derledik. İşte merak edilen tüm detaylar...

MELEKLERİN AŞKI OYUNCULARI

Meleklerin Aşkı dizisi yaz projesi olarak Show TV'de izleyici karşısına çıktı. İlk bölümüyle dikkat çeken dizinin oyuncuları merak edilmeye başlandı. İşte Meleklerin Aşkı oyuncuları ile ilgili merak ettikleriniz...



Berkay Hardal (Yağmur Duru)

1996 yılında İstanbul’da doğan genç oyuncu ilk televizyon deneyimini İstanbullu Gelin dizisindeki Murat karakteri ile başlamıştır. Menajer Müzeyyen Karakan’ın İnstagram’dan bulup keşvettiği oyuncuyu sektöre kazandırmıştır.

Gülper Özdemir (Melek Saymaz)

18 Kasım 1990 doğumlu genç oyuncu eğitimini ABD Truman State Universyt’de almıştır. Genç oyuncu en son Tutsak isimli dizide Elif karakterine hayat vermişti. Ayrıca 2016 yılında başrollerini Seda Bakan, Mustafa Üstündağ ve Kadir Doğulu’nun paylaştığı Bana Sevmeyi Anlat dizisiyle profesyonel oyunculuk hayatına adım atmıştır. Son olarak ise 2017 yılında Sema Ergenekon ile Eylem Canpolat’ın senaryosunu kaleme aldığı başrollerinde Zeynep Çamcı, Haluk Bilginer, Ushan Çakır ve Emre Kınay’ın yer aldığı Kara Yazı adlı dizinin kadrosunda yer almıştır.



Oya Başar (Rukiye)

Usta oyuncu 11 Şubat 1956 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Başarılı oyuncu Olacak O Kadar isimli komedi programıyla tanınmıştır.

Serkan Kuru (Teoman)

18 Haziran 1978 Bursa doğumlu oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde kısa dönem Tiyatro eğitimi almıştır. Beşinci Boyut, Kaşıkçı Güzeli, Kalpsiz Adam, Kollama, Elde Var Hayat, Tövbeler Tövbesi, Kara Para Aşk, Nizama Adanmış Ruhlar ve Kertenkele gibi dizi projelerinde rol almıştır. En son ise Bahtiyar Ölmez dizisinde Fuat karakterine hayat vermiştir.



Didem Balçın (Melike)

Güzel ve başarılı oyuncu 18 Mayıs 1982 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk televizyon dizisi olan ve başrollerinde Haluk Bilginer ile Sumru Yavrucuk’un yer aldığı Sevgili Dünürüm isimli dizide rol almıştır. Çakallarla Dans film serisiyle tanınan başarılı oyuncu en son diriliş Ertuğrul dizisinde Selcan Hatun karakterine hayat vermiştir.

Toygan Avanoğlu (Necmettin)

24 Eylül 1979 İzmir doğumlu oyuncu kısa süreli oyunculuk eğitimi aldıktan sonra profesyonel oyunculuk hayatına 2009 yılında Kanal-i-zasyon adlı sinema filmiyle başlangıç yapmıştır. Deneyimli oyuncu akabinde ise Düşman Kardeşler, Kedi Özledi, Güzel Köylü, Hanım Köylü, Hayati Tehlike, Babası, Deli Aşk, Ayla ve Yol Arkadaşım gibi projelerde rol almıştır.

Yorumlar