Mehmet Ali Erbil öldü mü? Sosyal medyayı sallayan iddia

Uzun süredir tedavi gören ve kritik bir süreçten geçen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in hayatını kaybettiği yönünde haberler ve paylaşımlar servis edilmeye başlandı. Peki iddialar doğru mu? İşte detaylar...

Evindeki banyoda düşmesi sonrasında yoğun bakıma kaldırılan ve bu ünitede uzun bir süredir tedavi altında olan Mehmet Ali Erbil'in son dakika sağlık durumu merak edilerek araştırılıyor ve öğrenilmek isteniyor.

Kardeşi Yeşim Erbil de ünlü şovmenle ilgili her bilgiyi anında aktararak sevenlerini haberdar ediyor. Ancak son iddia daha önce pek çok ismin de başına gelmişti. Sosyal medyada yaşarken öldü! Mehmet Ali Erbil hakkında internette öldü haberleri yapılıp paylaşımlar gerçekleştirildi.



Yoğun bakımda tedavisi halen devam eden 61 yaşındaki Mehmet Ali Erbil'in ablası Prof. Dr. Yeşim Erbil, sosyal medyada dolanan "Mehmet Ali Erbil öldü." haberleri hakkında açıklama yaparak, "Bazı haberler çıkmış arayanlar oldu. Tedavisi devam ediyor." dedi.

İnanmayın
Instagram hesabından açıklama yapan Mehmet Ali Erbil'in ablası Prof. Dr. Yeşim Erbil, paylaşımına, "Bazı haberler çıkmış arayanlar oldu. Tedavisi devam ediyor. Bir sorun yok. Detaylı bilgileri paylaşırım. Bizden haber almadıkça başka haberlere inanmayın." notuna ekledi.

Yorumlar