Medipol Başakşehir zirveyi kaptırmadı

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Medipol Başakşehir, sahasında ağırladığı Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Medipol Başakşehir ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi 2-1'lik skorla ev sahibi Başakşehir kazandı.

Rizespor, 13. dakikada Jakob Jantscher ile öne geçti. Başakşehir, 35. dakikada Emre Belözoğlu ile skoru eşitledi. 90+1. dakikada Alexandru Epureanu'nun golü, 3 puanı Başakşehir'e kazandırdı.

Başakşehir, bu sonuçla birlikte puanını 29'a çıkardı ve liderlik koltuğunu korudu. Rizespor ise 10 puanda kaldı. Başakşehir, gelecek hafta Beşiktaş ile karşılaşacak. Rizespor ise sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

Medipol Başakşehir: 2 - Çaykur Rizespor: 1

Stat: 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim

Hakemler: Barış Şimşek, Mehmet Metin, Samet Çavuş

Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Uğur Uçar, Yalçın Ayhan, Epureanu, Ferhat Öztorun (Dk. 85 Eren Albayrak), Mahmut Tekdemir, Emre Belözoğlu, Visca, Mossoro (Dk. 73 Mustafa Pektemek), Cengiz Ünder (Dk. 68 Napoleoni), Mehmet Batdal

Çaykur Rizespor: Diallo, Orhan Ovacıklı, Yakoubi, Robin Yalçın, Dhurgham İsmail, Petrucci (Dk. 90+1 Emrah Başsan), Saadane, Ahmet İlhan Özek (Dk. 84 Mehmet Akyüz), Janster, Oğulcan Çağlayan (Dk. 73 Tuszynski), Kweuke

Goller: Dk. 12 Janster (Çaykur Rizespor), Dk. 35 Emre Belözoğlu, Dk. 90 Saadane (Kendi kalesine) (Medipol Başakşehir)

Sarı kart: Dk. 38 Janster (Çaykur Rizespor)

Yorumlar