Masterchef Türkiye'nin günü mü değişti? Ne zaman yayınlanacak?

TV 8 ekranlarında izleyici ile buluşan Masterchef Türkiye'nin günü mü değişti sorusu merak konusu oldu. İzleyiciler Masterchef Türkiye ne zaman yayınlanacak sorusunu aratmaya başladı. Tüm merak edilenleri haberimizin devamında bulabilirsiniz.

TV 8 ekranlarının sevilen yarışması Masterchef Türkiye'nin TV 8 yayın akışında olmaması yarışmayı izleyenlerin kafasında soru işareti oluşturdu. İzleyici Masterchef Türkiye'nin günü mü değişti sorusunu aratmaya başladı. Sevilen yarışma farklı lezzetler, farklı tatlar ekranlara getiriyordu. Bunun yanında yarışmacıların kıyasıya rekabeti de olunca yarışma heyecanla izleniyordu. Peki Masterchef Türkiye ne zaman yayınlanacak, yeni bölüm ne zaman?

MASTERCHEF TÜRKİYE'NİN GÜNÜ MÜ DEĞİŞTİ?

TV 8'de izleyici ile buluşan, yarışmacıların kıyasıya rekabet içinde olduğu ve Somer Sivrioğlu, Hazer Amani ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüriliğini üstlendiği Masterchef Türkiye’nin yayın tarihi değişti. Masterchef Türkiye'nin günü değişti çünkü O Ses Türkiye’nin başladı. Bu haftaki yayın akışından çıkartılan Masterchef Türkiye’nin yeni bölümü 8 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00'de ekrana gelecek.

Türkiye'nin MasterChef'i olmak için mücadele eden hırslı isimleri bir araya getiren yarışma programı, en son 30 Ekim Pazar günü izleyici karşısına çıkmıştı. Eleme heyecanının yaşandığı son bölümde tartışmalar da eksik olmamıştı. 

MasterChef’te bu hafta eleme potasına Zeynep, Murat, Esra ve Eslem kaldı. Son ikiye kalan Zeynep ve Eslem jürinin karşısına çıktı. Geçen hafta da eleme potasında yer alan Zeynep bu hafta yarışmaya veda etti.

Masterchef Türkiye’de bir eleme bölümü daha geride kaldı. Takım oyununu kaybeden takımdan dört kişi elenme stresi yaşadı. Eleme öncesinde yapılan takım yarışlarına ise Murat ve Uğur arasındaki gerginlik damga vurdu. Kırmızı takımda Uğur ve Murat arasında yaşanan sos krizi oyuna damga vurdu. Problem çözülmeyince devreye şefler girdi. Öte yandan Mehmet’in pilava ısrarla tereyağı eklemek istemesi takım kaptanı Burcu’yu sinirlendirdi. Oyunun ardından söz alan Burcu, takım oyununda Mehmet'in kendisinin sözünü dinlememesinden yakındı. 

MASTERCHEF'E NASIL BAŞVURU YAPILIR?

TV 8'in internet sitesine girip Masterchef yazılı bölüme tıkladığınızda karşınıza başuru formu çıkacak. MasterChef Yemek Yarışması Başvuru Katılım Şartları Formunu tam olarak doğru bir şekilde doldurduktan sonra sizlere program tarafından formun ulaştığına dair bir mesaj gelecek. Gerekli koşulları taşıyorsanız sizlere iletişim numaralarından ulaşan MasterChef yetkilileri ve jürisi sizi ön görüşme yapmak üzere program ofisine davet edecektir.

Yorumlar