MasterChef Murat Özdemir Sosyal Medyada Hayvana Eziyet Etti

TV8'de ünlenen Murat Özdemir, bu sefer hayvana eziyet ederek gündeme girmeye çalıştı.

TV8'de yayınlanan MasterChef programınında doğal hareketleri ve komikliği ile gündeme çıkmış ardından absürt hareketlere başlayınca yarışmadan atılan Murat Özdemir'in son paylaşımı tepki uyandırdı.

Bir süredir gerek Acun gerek diğer kişiler ile yaşadığı olaylar üzerine sosyal medyada hızlı bir şekilde büyüyen Murat Özdemir, Instagram üzerinden papağanının boğazını sıkarak eziyet etti. Hayvancağızın bağırışı yürekleri dağladı. Skandal görüntülerin ardından görüntülerdeki video çeşitli sayfalarda paylaşılarak gündem haline geldi. Yoğun kullanıcı kitlesi söz konusu video için yorumlarda HAYTAP (Hayvan Hakları Federasyonu) ve EGM (Emniyet Genel Müdürlüğü)'nü etiketleyerek hızlı bir şekilde işlem yapılmasını istedi. Kan donduran görüntüleri yayınlayamıyoruz.

Murat Özdemir'in alkollü olduğu gözlerden kaçmadı. Kendisini "Şeflerin Kralı" olarak gören bu kişinin atıldığı tek program ne yazık ki MasterChef değil. Popülerleşmeye çalıştığından dolayı önce Çırağan Oteli görevinden uzaklaştırıldı, sonra ise Yemekteyiz'den atılmıştı.

Son Dakika: Murat Özdemir Göz Altına Alındı!

Polis, görüntülerin ardından Murat Özdemir'i kıskıvrak evinde yakalayıp göz altına aldı. Murat Özdemir'in Beşiktaş asayiş Büro Amirliği'ndeki sorgusu halen sürüyor.

Yorumlar