MasterChef kim elendi? Yarışmadan kim ayrıldı? (16 Ekim)

MasterChef kim elendi? (16 Ekim) TV 8 ekranların izleyici ile buluşan yarışma MasterChef'de yarışmadan kim ayrıldı sorusu merak konusu oldu. Detayları Ajanshaber.com'da bulabilirsiniz.

TV 8 ekranlarında izleyici ile buluşan ve sevilen yarışma programı olan MasterChef tüm hızıyla devam ediyor. 16 Ekim Salı günü kimin eleneceği belli oluyor. Peki 16 Ekim Masterchef kim elendi? 3 jüriye yaptıkları yemekleri beğendirmeye çalışan yarışmacılar kendilerini bir hayli zorluyor. Tüm yarışmacılar artık kendini geliştirdi ve belli bir seviyeye getirdi. Peki bu seviyeye geldikten sonra yarışmadan kim ayrıldı?

MASTERCHEF 16 EKİM KİM ELENDİ?

Ekranların sevilen yarışma programlarından bir tanesi olan MasterChef tüm hızıyla devam ediyor. 15 Ekim günü kırmızı takımın kaybetmesi üzerine gözler 16 Ekim Salı gününe çevrildi. 16 Ekim MasterChef kim elendi sorusu aratılmaya başlandı. Yarışmacıların hiçbiri yarışmadan gitmek istemiyor. Buralara kadar geldikten sonra yarışmadan kim ayrıldı?

DIŞ MEKAN YARIŞMASI

Yarışmanın bugünkü bölümünde yarışmacılar dış mekan yarışması yapacaklar. Fragmanlardan görüldüğü kadarıyla Veli Efendi Hipodromunda kurulan alanda yemek yapacak olan yarışmacılara Masterchef Jürileri Somer Sivrioğlu, Hazer Amani ve Mehmet Yalçınkaya tarafından verilen menüdeki yemekleri yapma görevi veriliyor.  16 Ekim Masterchef takım oyununu kim kazandı? Dokunulmaz kim oldu? ve sonrasında kimler yazıldı ve elenme adayı oldu. Bu soruların cevaplarını akşam Masterchef canlı yayın başlar başlamaz sitemizde bulabileceksiniz.

GEÇEN HAFTA ÖZLEM ELENDİ

Bildiğiniz gibi geçen hafta Master Chef Türkiye elenen isim Özlem olmuştu. Bu hafta büyük bir sürpriz olmaz ise Master Chef Doruk yarışmaya veda etti gibi görünüyor. Dünkü yarışmada oldukça agresif olan ve kendini ön plana atmaya çalıştığı hem diğer yarışmacılar hemde ekran başında izleyenler tarafından farkedilen Doruk, eleme potasında yer almıştı.  Türkiye 14. bölüm bu gece yayınlanacak ve artık 12 kişi kalan yarışmada büyük isimler bir bir elenecek ve sonunda Türkiye’nin MasterChef’i ünvanı bir yarışmacının olacak.

MASTERCHEF TÜRKİYE NEDİR?

Dünyanın en zorlu en heyecanlı yemek yarışması MasterChef, TV8 ekranlarında başladı. MasterChef'te lezzet dünyasının önemli isimleri Somer Sivrioğlu, Hazer Amani ve Mehmet Yalçınkaya jüri koltuğunda oturuyor.

Yorumlar