Martin Skrtel ameliyat oldu!

Fenerbahçe'nin sahasında yaptığı Feyenoord maçında burnu kırılan savunma oyuncusu Martin Skrtel, ameliyat edildi.

Fenerbahçe'nin sahasında yaptığı Feyenoord maçında burnu kırılan savunma oyuncusu Martin Skrtel, ameliyat edildi.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda sahasında yaptığı Feyenoord maçında burnu kırılan, Spor Toto Süper Lig'deki Osmanlıspor müsabakasında ise maskeyle sahada yer alan savunma oyuncusu Martin Skrtel, ameliyat edildi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Slovak futbolcunun Ulus'taki Liv Hospital'da başarılı bir ameliyat geçirdiği bildirildi.

Skrtel'in durumuyla ilgili açıklamada bulunan takım doktoru Burak Kunduracıoğlu, 31 yaşındaki futbolcunun iyi olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Martin Skrtel'in perşembe günkü Feyenoord maçında burnu kırılmıştı ancak maça devam etti. Maçtan sonra Liv Hospital'a geldik, tetkikleri yapıldı. Bu tetkiklere göre burnunda iki yerde kırık vardı. Kırığın o an ameliyat edilmesi, bu haftaki Osmanlıspor maçında oynamamasına yol açacaktı. Bunu hem sporcu hem yönetim hem de teknik ekiple konuştuk. Skrtel'in maskeyle oynamasına ve ameliyatın bugün yapılmasına ortak bir şekilde karar verdik. Oyuncu da fedakarca oynadı ve bugün de planladığımız gibi operasyon gerçekleştirildi. Durum iyi, tedavisine devam ediyoruz."

Yorumlar