Marmaray'da seferlerde aksama yaşandı!

Marmaray'da teknik bir arıza nedeniyle seferlerde aksamalar yaşandı.

Marmaray'da teknik bir arıza yaşanıyor. Arıza nedeniyle seferler normal seyrinin dışında yapılıyor. Yapılan açıklamada seferlerin 17 dakikada aralıklarla yapıldığı belirtildi.

İNTERNET SİTESİNDEN DUYURU YAPILDI

Asya ile Avrupa'yı demiryoluyla birleştiren Marmaray'da teknik arıza nedeniyle seferler, 17 dakika aralıklarla yapılıyor.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Marmaray'ın internet sitesinde yapılan duyuruya göre, teknik bir arıza nedeniyle seferler, tek yol üzerinden 17 dakika aralıklarla, Sirkeci aktarmalı olarak yapılabiliyor. Bu arada söz konusu gecikmeler nedeniyle Marmaray'da yolcu yoğunluğu oluştuğu gözlendi.

Marmaray'dan yapılan açıklama şu şekilde;

Seferlerimiz teknik bir arıza nedeniyle tek yol üzerinden 17 dk aralıklarla Sirkeci aktarmalı olarak çalışmaktadır.

İDO SEFERLERİNE DE FIRTINA ENGELİ

İstanbul'da İDO'da ise tüm iç hat seferleri kuvvetli lodos nedeniyle iptal edildi. İstanbullular bu gelişmeler ile salı gününe ulaşımda aksamalarda uyanmış oldu. 

METRO İSTASYONLARINDA GÜVENLİKTE YENİ DÖNEM

İstanbul'da başta Atatürk Havalimanı metro istasyonu ve Marmaray olmak üzere sirkülasyonu çok olan istasyonlara güvenlik amaçlı olarak x-ray cihazları konuldu. Kentteki bazı metro istasyonlarında bulunan dedektörlü x-ray kapıları Atatürk Havalimanı'ndaki metro durağı girişine de yerleştirildi.

DEDEKTÖRLÜ KAPIDAN GEÇİLİYOR

Yolcular, istasyonun girişinde bulunan dedektörlü kapıdan geçerek, metro ile seyahat edebiliyor.

Öte yandan havalimanında artırılan güvenlik önlemleri kapsamında metro istasyonu çıkışında bekleyen polisler, yolcuların üstleri ile valizlerini kontrol etmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Marmaray'da da büyük güvenlik önlemleri dikkat çekiyor. Özellikle son terör saldırılarının ardından İstanbul genelinde pek çok ulaşım noktasında bu tür önlemler artırılmış durumda. 

Yorumlar