Manisa’da bir deprem daha!

Manisa’da depremler devam ediyor. Akhisar ilçesinde 3.8 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Manisa’da depremler devam ediyor. Akhisar ilçesinde 3.8 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi’nden Manisa’daki depreme ilişkin veriler yayınlandı. Manisa’nın Akhisar ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İLK BELİRLEMELERE GÖRE CAN VE MAL KAYBI YAŞANMADI

Deprem saat 11:15’te yerin 11.9 kilometre derinliğinde meydana geldi. Depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı.

PAZARTESİ GÜNÜ DE ART ARDA DEPREMLER OLMUŞTU

Manisa'nın Akhisar ilçesinde pazartesi günü saat 11:26'da 5 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti.  Akhisar'da meydana gelen depremin İzmir kent merkezi ile Foça ve Ödemiş'te hafif şekildi hissedildiği belirtildi.

ART ARDA 18 DEPREM

Bu depremin ardından Manisa'da çok sayıda deprem meydana geldi. Son olaraksa saat 12:29'da Akhisar'da 4.6 büyüklüğünde ve Saruhanlı'da 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Manisa'da 1 saat içinde art arda 18 deprem meydana geldi. 

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları Enstitüsü'nün verilerine göre Manisa'da meydana gelen deprem yerin 13.6 kilometre derinliğinde meydana geldi.

ZARARA YOL AÇMADI

Akhisar'da meydana gelen depremin merkez üssünün Doğuca Mahallesi olduğu açıklandı. Depremde herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmadı.

Yorumlar