Manchester United - Fenerbahçe Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda? Kanarya'nın Hedefi Puanlar

UEFA Avrupa Liginde 3. hafta maçları Manchester-United - Fenerbahçe maçıyla devam ediyor. Manchester-United - Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Fenerbahçe'de hedef puan veya puanlar. İşte detaylar...

UEFA Avrupa Ligi'nde 3. hafta maçları bu hafta oynanacak Manchester United - Fenerbahçe maçı ile devam ediyor. Temsilcimiz Fenerbahçe'de hedef Old Trafford deplasmanından puan veya puanlarla dönmek. Manchester United - Fenerbahçe mücadelesi 20 Ekim Perşembe günü saat 22.05'te başlayacak Tivibu Spor 2 ekranlarından şifreli olarak yayınlanacak.Öte yandan Hollandalı yıldız Van Persie 1,5 sezonun ardından ilk kez eski takımı Manchester United'a karşı forma giyecek.

FENERBAHÇE:

İngiliz temsilcisi Manchester United ile Old Trafford’da karşılaşacak olan Fenerbahçe, 17 Ekim Pazartesi günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı çalışmayla maçın hazırlıklarına başlayacak. Teknik direktör Dick Advocaat'ın zorlu Manchester deplasmanında Alanyaspor maçının 11'ini bozmaması bekleniyor. Fenerbahçenin muhtemel 11'i: Volkan Demirel, Hasan Ali Kaldırım, Simon Kjaer, Van der Wiel, Martin Skrtel, Mehmet Topal , Josef De Souza, Alper Potuk, Volkan Şen, Robin Van Persie, Emmanuel Emenike olması bekleniyor.

MANCHESTER UNİTED:

İngiliz ekibi Manchester United'ın da işlerinin iyi gittiği söylenemez. Premier League'de son maçta evinde Stoke City ile berabere kalan kırmızı şeytanlar 13 puanla ligde 7. sırada. Takıma henüz oturmuş bir sistem uygulayamayan teknik patron Mourinho'nun bu maçta tek hedefi mutlak galibiyet. Manchester United'in Fenerbahçe maçına kalede De Gea, savunmada Eric Bailly,Valencia, Smalling, Daley Blind, orta alanda Paul Pogba,Herrera, Juan Mata, Jesse Lingrad, Rashford ve ileride Zalatan İbrahimovic ilk 11'ile çıkması bekleniyor.

Akıllar Bolic’in golünde!
Devler Ligi’nde 1996 yılında yine Old Trafford’da rakip olduğu Manchester United’ı Bosna Hersekli futbolcusu Elvir Bolic’in attığı golle yenerek Kırmızı Şeytanlar’ın iç sahasındaki 40 yıllık yenilmezlik serisine son veren Kanarya, perşembe günü de bu zaferini tekrarlamak için sahaya çıkacak.

MANCHESTER UNİTED - FENERBAHÇE ARASINDAKİ MAÇLAR

İki takım arasında tümü Şampiyonlar Ligin'de olmak üzere 4 karşılaşma oynandı. İlk kez UEFA'da karşılaşacak iki rakip bu 4 karşılaşmada 2'şer galibiyet almayı başardı. Fenerbahçe'nin attığı 6 gole, Manchester United 8 golle karşılık verirken en farklı skor ise 2004-2005 sezonunda Ol Trafford'da oynanan karşılaşmada Manchester United'in 6-2 lik galibiyetiyle sonuçlandı.

TEMSİLCİLERİMİZ SAHAYA ÇIKIYOR

Temsilcilermizden Konyaspor evinde Portekiz ekibi Braga'yı konuk edecek. Karşılaşma 20 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00'da Tivibu Spor 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. 

Bir diğer temsilcilerimizden Osmanlıspor ise evinde İspanya'nın güçlü ekiplerinde Villareal'i konuk edecek. 20 Ekim Perşembe günü saat 20.00'da oynanacak mücadele TRT1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

UEFA AVRUPA LİGİN'DE 3. HAFTA MAÇLARI

20 EKİM PERŞEMBE SAAT 20.00

Celta Vigo - Ajax
H. Beer Sheva - Sparta Prag
Inter - Southampton
Konyaspor - Braga
Krasnodar - Schalke
Liberec - Fiorentina
Osmanlıspor - Villareal
Qarabag - PAOK
Salzburg - Nice
Shakhtar - Gent
St. Liege - Panathinaikos
Steaua Bucuresti - Zurich

20 EKİM PERŞEMBE SAAT 22.05

Alkmaar - M. Tel Aviv
AS Roma - Austria Vienna
Dundalk - Zenit Petersburg
Feyenoord - Zorya
Genk - Ath. Bilbao
Mainz - Anderlecht
Manchester Utd - Fenerbahçe
Olympiakos - FC Astana
Plzen - Astra
Rapid Vienna - Sassuolo
St. Etienne - Gabala
Young Boys - APOEL



Yorumlar