Maç sonu skorboard krize neden oldu

Galatasaray Kulübü, Trabzonspor maçı sonrası skorboardda "Şampiyonların kupası müzesinde olur" yazısının çıkması ile ilgili açıklamada bulundu.

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Galatasaray, sahasında Trabzonspor’u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından skorboardda "Şampiyonların kupası müzesinde olur" yazısının çıkması ile ilgili kulüpten açıklama yapıldı.

'GEREKSİZ BİR TANITIM'

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Bugün oynanan Galatasaray - Trabzonspor maçı sonrası stadyumdaki skorboard aracılığıyla yapılan yayın tamamen müze ile ilgili gereksiz bir tanıtım yazısıdır. Trabzonspor ya da herhangi bir değerli rakibimiz hedef alınarak yapılmamıştır. Yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilecek bu tanıtım yayından derhal kaldırılmıştır. Bu gereksiz yayın ile ilgililer hakkında gereken soruşturmanın yapıldığını, herhangi bir kastımız olmadığını Trabzonspor camiası ve spor kamuoyuna samimiyetle bildiririz" denildi.

ALBAYRAK: İŞİNE SON VERECEĞİZ

Abdurrahim Albayrak skorboard kriziyle ilgili "Skorbord işini araştırıyoruz, sorumlu kişinin işine son vereceğiz." ifadeleri kullandı.


Yorumlar