Londra'da büyük patlama: Çok sayıda yaralı var

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen Yahudi sokak festivali sırasında patlama meydana geldi. İlk edinilen bilgilere göre patlama sırasında 30 kişi yaralandı.

Kuzey Londra'nın Stamford Hill bölgesinde bir patlama meydana geldi. Reuters'ın Express'e dayandırdığı haberine göre patlamada 30'a yakın kişi yaralandı.

ÖNCE TERÖR SALDIRISI SANILDI
Büyük bir gürültüyle yaşanan patlama çevre mahallelerden de duyuldu. Patlamanın hemen sonrasında harekete geçen Stamford polisleri, önce terör alarmı verdi. Geniş güvenlik çemberi oluşturulan bölgede arama tarama faaliyetleri başlatıldı.

Yaralıların birçoğunun yüzlerinde yanıklar oluştuğu ifade edilirken, olay yerine çok sayıda acil yardım ekibi sevk edildi.

ATEŞE CEP TELEFONU ATILDI
Habere göre patlamanın ateşe atılan bir cep telefonundan kaynaklandığı belirtildi. Yaralıların birçoğunun yüzlerinde ve vücutlarında yanıklar oluştuğu bildirilirken, olay yerine çok sayıda acil yardım ekibi sevk edildi.

Yahudi basını olaya ilişkin cep telefonu iddialarıyla birlikte ateşi tutuşturmak için dökülen benzinin fazlaca konulduğu ve bu yüzden ateşin bir anda parlayarak patlamaya yol açmış olabileceğini belirtti.

Yorumlar